Δεν θα πιστέψετε ποιος ηθοποιός δηλώνει σήμερα στην «Αυτοψία» ότι είναι εθισμένος στο σεξ
Media

Δεν θα πιστέψετε ποιος ηθοποιός δηλώνει σήμερα στην «Αυτοψία» ότι είναι εθισμένος στο σεξ

Δεν θα πιστέψετε ποιος ηθοποιός δηλώνει ότι είναι εθισμένος στο σεξ. Ανοίγει την καρδιά του και μιλά για όλα στην εκπομπή Αυτοψία και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Εμείς σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά ένα απόσπασμα από όσα θα δούμε το βράδυ στην εκπομπή του Alpha.

ΝΙΚΟΣ ΖΙΑΓΚΟΣ, ηθοποιός – εθισμένος στο σεξ

Ο Νίκος Ζιάγκος, ηθοποιός, τα είχε όλα… Ομορφιά, φήμη, επιτυχημένος… Και το σεξ ήρθε ακόμη πιο εύκολα …

«Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη. Είναι σαν να σε βάζουν σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο κάθε μέρα να σε κάνουνε με 300 χιλιόμετρα βόλτα ε, ο οργανισμός σου είναι φουλ αδρεναλίνη.»

ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΖΑ, ηθοποιός – εθισμένη στο φαγητό

Η Εβελίνα Νικόλιζα, η κόρη της Μπέσυς Αργυράκη, ομολογεί πως όλη την ώρα είχε το φαγητό στο μυαλό της από μικρή ηλικία… Όταν έφτασε να ζυγίζει 105 κιλά κατάλαβε πως αυτό θα ήταν εμπόδιο στην καριέρα της στην υποκριτική… και αποφάσισε να αδυνατίσει…

Εσύ είχες το φαγητό όλη την ώρα στο μυαλό σου;

«Πολύ έντονα , πολύ έντονα και όχι μόνο τι θα φάω τώρα αλλά τι θα φάω σε λίγο, τι θα φάω αύριο… δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να ντυθώ να φτιαχτώ να πάμε με τις φίλες μου για ποτό… είχα στο μυαλό μου να κάτσουμε σπίτι , να παραγγείλουμε να δούμε ταινία.»

ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, συγγραφέας – εθισμένος στο αλκοόλ

Ο γνωστός συγγραφές, Αλέξης Σταμάτης, γνώρισε το αλκοόλ από μικρή ηλικία… Αθώα στην αρχή… πιο έντονα στη συνέχεια…

«Ξυπνάω το πρωί , πίνα τα 2 νεροπότηρα βότκας αντί για καφέ και μετά αρχίζει η μέρα. Αρχίζω και πίνω τον καφέ μου , πηγαίνω στην δουλειά μου … Κατά την διάρκεια της μέρας χτυπάει ένα εσωτερικό καμπανάκι «τώρα θέλω και άλλη τροφοδοσία». Και η τροφοδοσία γίνεται στα κρυφά, στις τουαλέτες.»

«Στον στρατό … επειδή εγώ φοράω φακούς επαφής είχα κάνει την εξής πατέντα, είχα βάλει μέσα στους φακούς επαφής βότκα. Και την ρούφαγα από εκεί. Δηλαδή μπορεί να κάνεις τερατώδη πράγματα για να πάρεις την δόση σου ουσιαστικά.»

ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, συγγραφέας-ιδιωτικός υπάλληλος – εθισμένος στον τζόγο

Ο Ηλίας Αναστασιάδης έζησε χρόνια στον πυρετό του τζόγου… για 13 χρόνια το έκρυβε από όλους… και από τον εαυτό του… Ο απολογισμός; 150 χιλιάδες ευρώ χαμένα στον κόσμο της αναζήτησης της τύχης…

« Σκέψου ότι έχανα 1000 ευρώ τον μήνα, δηλαδή τα λεφτά που έβγαζα για πάρα πολλά χρόνια, σύν κάποια έξτρα σύν κάποια που δανείστηκα από τους γονείς …το 150.000 είναι συντηρητικός ο υπολογισμός»

«Έλεγα ψέματα σε όλη την εξάρτηση και σε φίλους και σε κορίτσια και στη δουλειά ενδεχομένως πολλές φορές . Έλεγα ψέματα τόσο πειστικά που αλήθεια άρχισα να τα ζω κι εγώ. Δηλαδή όταν έλεγα ότι δεν είμαι καλά άρχισα να βήχω και να μην νιώθω καλά. »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, φοιτητής – εθισμένος στο Ίντερνετ

Ο Γιάννης Χατζηδημητρίου είναι ο νεαρός φοιτητής που όλοι μπορεί να αναγνωρίσουμε στις παρέες μας ή στον οικογενειακό μας κύκλο… Ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή… chating… gaming… Όμως, πότε αρχίζει ο εθισμός;

« Καθόμουν μπροστά στον υπολογιστή και περνούσαν οι ώρες. Είτε έπαιζα κάποιο παιχνίδι είτε έβρισκα ιντερνετικούς φίλους και περνούσε πιο εύκολα η … πολλές φορές δεν έτρωγα ή έτρωγα μία φορά την ημέρα και αυτό συνεχιζόταν μέχρι να βραδιάσει μέχρι να νυστάξω ή να ξημερώσει πολλές φορές , να πάω για ύπνο και να σηκωθώ να κάνω το ίδιο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved