Μαζί στην ίδια σειρά τα αδέρφια Μουτάφη
Media

Μαζί στην ίδια σειρά τα αδέρφια Μουτάφη

Ο Κωνσταντίνος Μουτάφτσης έχει συστηθεί στο θεατρικό κοινό εδώ και καιρό κερδίζοντας τις εντυπώσεις τόσο στην παράσταση «Οι δώδεκα ένορκοι» όσο και στο έργο «Σκύλος με σπίτι» που παίζονται αυτή την περίοδο στο θέατρο Αλκμήνη.

Η συμμετοχή του στη νέα τηλεοπτική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη «Αρένα», που ξεκίνησε γυρίσματα πριν από μία εβδομάδα, θα είναι η αφορμή να τον γνωρίσουν και οι τηλεθεατές. Τώρα ο ρόλος του είναι μεγαλύτερος και μάλιστα κόντρα σε εκείνον.

«Υποδύομαι έναν τοκογλύφο, ο οποίος εκβιάζει και απειλεί ανθρώπους», λέει στην Espresso και συνεχίζει: «Είμαι ο κακός της υπόθεσης και ο ήρωας μου είναι σκιερός χαρακτήρας. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα και κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Μακάρι να το περάσω αυτό και στο κοινό» τονίζει.

Παρόλο που η αδελφή του Ελισάβετ Μουτάφη πρωταγωνιστεί στην ίδια καθημερινή σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τα μέσα Μαρτίου, ο Κωνσταντίνος πήρε τον ρόλο περνώντας από ακρόαση.

«Πήγα στην οντισιόν και θεώρησα ότι ήταν μια πρόβα. Προσέγγισα τον ρόλο θεατρικά και φαίνεται ότι τους άρεσε. Δεν ανακάτεψα την αδελφή μου. Έχει τα δικά της τρεχάματα. Μετά όμως το συζητήσαμε, αναλύσαμε το παίξιμο μου και νομίζω ότι συμφώνησε με τον τρόπο προσέγγισης του χαρακτήρα που θα υποδυθώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved