«Survivor»: Ο Πάνος, το ελληνικό ράγκμπι και οι καρύδες!
Media

«Survivor»: Ο Πάνος, το ελληνικό ράγκμπι και οι καρύδες!

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του Survivor ο Πάνος Αργιανίδης έκανε αισθητή την παρουσία του σίγουρα όχι με την καλή για εκείνον έννοια, αλλά αισθητή σίγουρα.

Ανήκει στην ομάδα των «μαχητών», είναι 37 ετών και δηλώνει μάνατζερ ράγκμπι. Είναι από τους παίκτες που μετά από κάθε επεισόδιο συζητιέται πολύ καθώς δεν είναι οι λίγες οι φορές που έχει εμπλακεί σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις.

Μέχρι τώρα έχει προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, κοουτσάρει, συμβουλεύει, μανατζάρει τους συμπαίκτες του και έχει γνώμη για όλα τα αγωνίσματα κι ας μη συμμετέχει ιδιαίτερα ο ίδιος που τραυματίστηκε τα πρώτα 5 δεύτερα που μπήκε σε αγώνισμα. Από τότε μια κούτσαινε, μια όχι... Θα έφταιγε η... υγρασία μάλλον.... Κουτσός πάντως ή μη έχει καταφέρει να τους κάνει άνω κάτω από τις πρώτες κιόλας μέρες.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που κάνουν οι συμπαίκτες του στην κάμερα, είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των συγκρούσεων, από εκείνους που δημιουργούν ίντριγκες... Είναι ο παίκτης που όλοι λατρεύουν να μισούν. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως σε κάθε ριάλιτι και δη παιχνίδι επιβίωσης υπάρχει ένας «καλός» και ένας «κακός»!

Ίσως ο Πάνος να μην έχει ακόμη καταφέρει να πάρει στα χέρια του τον ρόλο που θέλει... αφού ξέρει πώς να ελίσσεται.

Σίγουρα πάντως επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, κάτι που εκτιμούμε ότι θα συμβεί την πρώτη κιόλας φορά που η ομάδα του θα χάσει ξανά την ασυλία και ο ίδιος δε θα καταφέρει να πάρει την ατομική, δε φαντάζεται τι του έχουν σούρει γνωστοί και άγνωστοι στα social media και όχι μόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved