«Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα»: Η μέρα του δημοψηφίσματος έφτασε
Media

«Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα»: Η μέρα του δημοψηφίσματος έφτασε

Η μέρα του δημοψηφίσματος έφτασε και όλοι αγωνιούν.. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για τα μυστικά τους που κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν.

Μη χάσετε το 11ο και προτελευταίο επεισόδιο της μαύρης κωμωδίας «Στο καλό μου γλυκιά μου συμπεθέρα», την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1. Η μέρα του δημοψηφίσματος έφτασε και όλοι αγωνιούν. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για τα μυστικά τους που κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν.

Η Μάγδα περιμένει εναγωνίως τον Αντώνη που λείπει όλη νύχτα, ενώ μαθαίνει για ποια τελικά προοριζόταν το παράνομο διαβατήριο. Η Σοφία αισθάνεται ότι πλησιάζει το τέλος και θέλει να κλείσει όλες τις εκκρεμότητές της. Ο Φάνης βρίσκει έναν απρόσμενο επισκέπτη στο λυόμενο, ενώ ο Πέτρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια.

Ο Κινέζος προσπαθεί να κρυφτεί από την «αιμοβόρα» Μάγδα. Ο Γιώργος επιστρέφει σπίτι του και πέφτει πάνω στη Σοφία και τον Νεκτάριο. Η Μαρίτσα βρίσκεται για άλλη μια φορά όμηρος, ενώ το κινητό της χτυπάει μυστηριωδώς στα χέρια του Αντώνη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved