«The holiday»: Η ρομαντική κομεντί απόψε στον Alpha
Media

«The holiday»: Η ρομαντική κομεντί απόψε στον Alpha

Δυο γυναίκες σε ερωτικό αδιέξοδο. Δυο γυναίκες, που προσπαθούν να ξεφύγουν και να αλλάξουν τη ζωή τους. Τι θα τους φέρει το νέο ξεκίνημα;

Απόψε, στις 22:40, ο Αlpha προβάλει τη ρομεντική κομεντί, «The holiday», μια ταινία που αποτελεί σημείο αναφοράς στο είδος της.

Η Άιρις, δημοσιογράφος σε μια βρετανική εφημερίδα και η Αμάντα, επιχειρηματίας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, είναι δύο γυναίκες με εκ διαμέτρου αντίθετες ζωές. Το μόνο κοινό σημείο τους είναι η ατυχία τους στους άντρες! Από τη μια, η ευαίσθητη και εσωστρεφής Άιρις μαθαίνει με άκομψο τρόπο ότι ο άντρας με τον οποίο είχε μια ταραχώδη σχέση, τελικά παντρεύεται άλλη γυναίκα. Από την άλλη, η δυναμική και αποφασιστική Αμάντα, που ζει στην Καλιφόρνια, διαπιστώνει ότι ο δικός της δεσμός έχει παράλληλη σχέση με τη γραμματέα του. Σύντομα, σε μια προσπάθεια να... «καθαρίσουν» για λίγο το μυαλό και τα συναισθήματά τους, αποφασίζουν να κάνουν χριστουγεννιάτικες διακοπές η μία στη χώρα της άλλης.
Με αφορμή την προσωρινή ανταλλαγή των σπιτιών τους, οι δύο γυναίκες θα γνωριστούν στο ίντερνετ...
Πού να περίμεναν, όμως, ότι θα συναντήσουν τον αληθινό έρωτα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους!

Από τη Νάνσυ Μάγιερς, σκηνοθέτιδα των μεγάλων επιτυχιών «Αυτό που θέλουν οι γυναίκες» και -πιο πρόσφατα- «Ο Αρχάριος». Μια ρομαντική κωμωδία... υπερατλαντικών προδιαγραφών, με ένα σούπερ-καστ πρωταγωνιστών, που σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved