Γιώργος Μαυρίδης: «Ο τηλεθεατής θα εκπλαγεί από όσα θα δει»
Media

Γιώργος Μαυρίδης: «Ο τηλεθεατής θα εκπλαγεί από όσα θα δει»

"Στο δρόμο" ο Γιώργος Μαυρίδης με νέα εκπομπή.

«Είναι μια πρωτότυπη ιδέα. Εγώ και ο Γιώργος Λέντζας πήγαμε απόφαση να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο. Είχαμε κάποιες ιδέες, τις δουλέψαμε από κοινού και δημιουργήθηκε μια βάση. Καταλήξαμε σε ένα σενάριο, το παρουσιάσαμε στο κανάλι και φτιάξαμε έναν πιλότο. Αγοράσαμε ένα παλιό κατεστραμμένο βαν και το φτιάξαμε από την αρχή μέσα σε είκοσι ημέρες. Θα το δείτε στην πρώτη εκπομπή. Η ιδέα είναι ότι ζούμε για δύο μήνες μέσα σε ένα βαν, γυρνάμε την Ελλάδα, κάνουμε τις επιθυμίες μας πραγματικότητα πριν πεθάνουμε, κάνουμε πραγματικότητα και τις επιθυμίες της Μόλυ, και κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών και του ταξιδιού γνωρίζουμε ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Συγχρόνως, κάνουμε πραγματικότητα και τις ρεαλιστικές επιθυμίες των ανθρώπων αυτών, στο μέτρο που είναι εφικτό, βέβαια. Δεν είμαστε καμιά τρελή υπερπαραγωγή. Είμαστε εγώ, ο Γιώργος, η Μόλυ και η κονσέρβα (έτσι λέμε το βαν)» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Στην εκπομπή τι βλέπουμε;

«Στο πρώτο επεισόδιο ο τηλεθεατής θα μάθει ποιοι είμαστε και τι κάνουμε. Βλέπουμε δύο ανθρώπους να κοιμούνται και να ξυπνάνε σε μια αποθήκη, προσπαθώντας να φτιάξουν ένα κατεστραμμένο βαν, γράφουμε τη λίστα με τις επιθυμίες μας και ξεκινάμε το ταξίδι.»

-Πες μου μια δική σου επιθυμία;

«Είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε γυρίσει τον πλανήτη και έχουμε κάνει όλες τις τρέλες. Παρ' όλ' αυτά, ο τηλεθεατής θα εκπλαγεί από όσα θα δει. Βρίσκουμε δράσεις με φιλοζωικό χαρακτήρα, περνάμε μηνύματα κ.λπ. Κοιμόμαστε και ξυπνάμε στο βαν. Για να καταλάβεις, βουτήξαμε στον Ενυπέα, στο πιο παγωμένο ποτάμι της Ελλάδας, όπου το νερό έχει 3 βαθμούς. Θα μου πεις, είχες βουτήξει στην Παταγονία. Ναι, αλλά εκεί είχα βουτήξει με στολή, ενώ στη λίμνη βούτηξα χωρίς στολή. Μιλάμε για το πιο παγωμένο νερό, λίγο πριν γίνει πάγος, που κατεβαίνει από την κορυφή του Ολύμπου. Περιττό να σου πω ότι ύστερα από αυτό πήγα να... μείνω. Εννοείται, επίσης, ότι σε αυτά η Μόλυ δεν συμμετέχει. Φροντίζουμε πάντα για την ασφάλεια του ζώου. Γενικά, βασικός γνώμονας για μένα, προκειμένου να κάνω την εκπομπή, ήταν ότι πραγματοποιείται στην Ελλάδα και μπορώ να είμαι κοντά στους δικούς μου ανθρώπους όποτε το θελήσω, έχοντας παράλληλα τη Μόλυ συνεχώς μαζί μου!»

- Αυτή η ιδέα είναι κοινή και των δυο σας;

«Είχα μια ιδέα εγώ, μια ο Γιώργος, τα βάλαμε κάτω, φωνάξαμε τον Αργύρη Κουρτίδη που έκανε και την έρευνα στο «World Party», ήρθε και ο Γιάννης Κελίδης που έκανε το μοντάζ στο «World Party» και έτσι, όταν τελείωσε η εκπομπή, γίναμε ομάδα και δουλέψαμε τις ιδέες μας. Οι ίδιοι άνθρωποι που δουλεύαμε στο «World Party» φτιάξαμε και το »Στο δρόμο». Αυτό, όμως, είναι το μονό κοινό μεταξύ των δύο εκπομπών. Έχουμε έναν πολύ καλό σκηνοθέτη στην παρέα μας, που είναι ο Φοίβος Κοντογιάννης, και μας έκανε να νιώσουμε πολύ άνετα μαζί του. Κλαίμε από τα γέλια στα γυρίσματα. Ο Φοίβος είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος, έχει δουλέψει για χρόνια ως βοηθός με τον Παπακαλιάτη, τον Οικονομίδη, τον Παπαδημητροπουλο. Επίσης, βρήκαμε μια πολύ μεγάλη εταιρία παραγωγής, τη Foss on air, που είναι πολύ δυνατή κι έτσι είμαστε... στο δρόμο και γυρνάμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved