Γιώργος Λέντζας: «Δεν αισθάνομαι ότι άλλαξαν και πολλά»
Media

Γιώργος Λέντζας: «Δεν αισθάνομαι ότι άλλαξαν και πολλά»

Τι σημαίνει για τον Γιώργο Λέντζα αυτή η νέα εκπομπή «Στο δρόμο», η οποία, εκτός από κάτι καινούργιο, απαιτεί παρουσία τόσο πίσω όσο και μπροστά από την κάμερα; 

«Δεν αισθάνομαι ότι άλλαξαν και πολλά, για να είμαι ειλικρινής, Στο «World Party» πάλι υπήρχε έκθεση, αν και ήταν μια άλλη εκ- πομπή. Δεν θεωρώ ότι αυτή η νέα εκπομπή είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία για εμένα ώστε να βγω σε πρώτο πλάνο. Δεν ήταν, άλλωστε, αυτή η πρώτη μου επιδίωξη. Σίγουρα, ομως, μου αρέσει να κάνω πράγματα που νιώθω ωραία μέσα σε αυτά και μπορώ να εκφράζομαι με τον τρόπο που θέλω, κυρίως με ανθρώπους που έχουμε την βία οπτική» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Παρ' όλα αυτά, το «Στο δρόμο» περιλαμβάνει μεγαλύτερη έκθεση. Συμπαρουσιάζεται από εσένα και τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Και τη Μόλυ! Εννοείται ότι είχε ρίσκο, είχε δυσκολίες, αλλά περισσότερο είχε να κάνει με κάποια θέματα που έπρεπε να διαχειριστώ εγώ μέσα μου, αναφορικά με το τι μπορώ να κάνω ως άνθρωπος σε αυτό το μέσο. Αλλά νιώθω πολύ καλά, γιατί όλοι μαζί, όσοι δουλεύουμε στην εκπομπή, περνάμε όμορφα, έχει μια φυσικότητα το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, που ήταν και αυτό ένα ζητούμενο, και με τον Γιώργο έχουμε μια φοβερή χημεία και επικοινωνία που δεν με κάνει να νιώθω ότι άλλαξαν και πολλά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved