Ματιάμπα-Στρατής στο Daddy Cool
Media

Ματιάμπα-Στρατής στο Daddy Cool

Ο Ησαϊας Ματιάμπα θα κάνει μια guest εμφάνιση μαζί με τον Μύρωνα Στρατή στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Daddy cool»

«Για τον Μύρωνα ξέρω ότι θα είναι η πρώτη του guest εμφάνιση κι αυτό μπορεί να τον αγχώνει» λέει ο Ησαΐας Ματιάμπα στην Espresso και συνεχίζει: «Θα έχει όμως εμένα μαζί του κι αυτό φτάνει και περισσεύει (γέλια). Πέραν της πλάκας τώρα, ο Μύρωνας θα έχει καθοδήγηση από μένα, αλλά δεν νομίζω ότι θα τη χρειαστεί, αφού διαθέτει από μόνος του έναν μοναδικό αέρα. Εξάλλου, δεν θα ενσαρκώσουμε κάποιον ρόλο, αλλά τους εαυτούς μας».

Στον Ησαΐα Ματιάμπα αρέσει πολύ η τηλεόραση και δη η μυθοπλασία. «Σαν guest star έχω λάβει μέρος στις σειρές “504 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας”, “Επτά θανάσιμες πεθερές”, “Πολυκατοικία”, “Τρίχες”. Θυμάμαι ότι στις “Πεθερές” είχα υποδυθεί έναν Τούρκο το 1821 και στην “Πολυκατοικία” έναν Βραζιλιάνο. Πολύ γέλιο. Ωραία είχα περάσει και στις “Τρίχες”. Εκεί γνώρισα τον σπουδαίο δημιουργό Αλέξανδρο Ρήγα που μου έδωσε φέτος μια φοβερή εμπειρία: τη συμμετοχή μου στο μαγικό μιούζικαλ “Ωραία μου κυρία” με την αξιολάτρευτη Δήμητρα Ματσούκα.

Η θεατρική παράσταση κλείνει την αυλαία της στις 19 Μαρτίου και η μουσική παράσταση στον Σταυρό του Νότου στις 18 του μήνα. Μετά με τον Μύρωνα θα ανεβούμε στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, η μουσική, η υποκριτική και ο χορός είναι η δύναμη και η χαρά μου. Το νιώσατε κι από τη συμμετοχή μου στο “Dancing with the stars”» καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved