Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Στον έρωτα δεν κάνω παζάρια»
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Στον έρωτα δεν κάνω παζάρια»

Μπορεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου καθηµερινά να κάνει... παζάρια µέσα από το νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, όµως σε προσωπικά ζητήµατα τα παζάρια δεν έχουν καµία θέση.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια, η οποία αποκαλύπτει: «Γενικά στη ζωή τα παζάρια δεν µπορώ να πω ότι µου αρέσουν ιδιαίτερα. Μου αρέσει να είναι ξεκάθαρα τα πράγµατα. Να ξέρω ποια είναι τα δεδοµένα µου και να παλεύω πάντα για το καλύτερο και όχι για το πιο συµφέρον µε την έννοια του παζαριού. Όχι, δεν κάνω παζάρια στον έρωτα! Αν κάνεις κι εκεί παζάρια, τότε πού πας;».
Όσο για τις φήµες και τα δηµοσιεύµατα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και ήθελαν την όµορφη παρουσιάστρια και ηθοποιό να προετοιµάζει ήδη τον γάµο της µε τον αρχιτέκτονα-industrial designer Αλεξ Φρανζολίνι µέσα στο καλοκαίρι, η ίδια ξεκαθαρίζει στη real: «Ακόµη δεν υπάρχει τέτοιο πράγµα. Αυτά τα δηµοσιεύµατα δεν έχουν δόση αλήθειας. ∆εν είναι κάτι που έχω προγραµµατίσει ή που θα συµβεί στο άµεσο µέλλον, χωρίς να αποκλείω βέβαια ότι θα γίνει αργότερα. Σίγουρα, όµως, η χρονική περίοδος και όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύουν».

Η καθηµερινότητα της Ντορέττας, αυτή την εποχή, είναι πολύ γεµάτη, αυτό όµως είναι δική της επιλογή, όπως λέει: «Τα γυρίσµατα για το ‘‘Κάνε παζάρι’’ είναι κάθε ∆ευτέρα και Τρίτη, µετά τις 3 το µεσηµέρι µέχρι το βράδυ, για να µπορεί και ο κόσµος που συµµετέχει στο παιχνίδι να έρχεται µετά τη δουλειά του. Η περίοδος, λοιπόν, µέχρι το Πάσχα είναι γεµάτη από άποψη χρόνου. Φροντίζω, όµως, αυτά τα διαστήµατα να είναι µικρά. Έτσι κι αλλιώς, λόγω των παιδιών, αποφεύγω τις περιοδείες και γι’ αυτό δουλεύω τόσο σκληρά και τον χειµώνα, για να έχω τη δυνατότητα να µείνω όλο το καλοκαίρι χωρίς δουλειά, ώστε να µπορώ να είµαι µε τα παιδιά και να µην έχω υποχρεώσεις».

Η πρόταση για την παρουσίαση του «Κάνε παζάρι» ήρθε απροσδόκητα στη ζωή της: «Ηταν ξαφνικό και για εµένα. ∆εν ήταν κάτι που το συζητούσαµε καιρό. Κάποια στιγµή, πριν από λίγο καιρό, µου τηλεφώνησε η κυρία Αλκηστις Μαραγκουδάκη από τον ΣΚΑΪ, µου πρότεινε το κόνσεπτ και ήταν έκπληξη και για εµένα. ∆εν είχα ακούσει καν ότι ετοιµάζεται αυτό το παιχνίδι. Ήταν, λοιπόν, δύο φορές έκπληξη ακούγοντας ότι θα ξαναγίνει το ‘‘Μεγάλο παζάρι’’ και ότι θα το παρουσιάσω εγώ. Ήµουν πολύ θετική εξαρχής, ήταν ένα παιχνίδι που µου άρεσε πολύ, όταν το έβλεπα. Για την εποχή, το γεγονός ότι δίνει τόσα πολλά δώρα και τόσα πολλά µετρητά στον κόσµο είναι πολύ χρήσιµο. Έχει πλάκα, είναι διασκεδαστικό, είναι αυτοσχεδιαστικό και διαδραστικό, ένα στοιχείο που δεν το έχουν πολλά τηλεπαιχνίδια και για εµένα αυτό µέτρησε θετικά. Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν σχετικά γρήγορα». Όσο για το αν θα κάνει παζάρι και του χρόνου, η ίδια δεν µπορεί να απαντήσει µε σιγουριά: «Ακόµη δεν ξέρουµε για του χρόνου, η πρόθεση είναι αυτή, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία του παιχνιδιού! Νοµίζω ότι έχουµε ξεκινήσει αρκετά καλά. Τα τηλεπαιχνίδια είναι και µια κατηγορία προϊόντος που πάντα θέλουν τον χρόνο τους για να χτιστούν. Ακόµη και τα πιο επιτυχηµένα στην ελληνική τηλεόραση χρειάστηκαν χρόνο για να καθιερωθούν στη συνείδηση του κόσµου». Στο θέατρο «Πειραιώς 131», η Ντορέττα συνεχίζει µε το έργο «Οι από πάνω» µε τον Νίκο Μουτσινά και η ίδια λέει µε ενθουσιασµό: «Θα είµαστε εκεί σίγουρα µέχρι το Πάσχα, ενώ τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου θα ανέβουµε στο ‘‘Ράδιο Σίτι’’ στη Θεσσαλονίκη. Η παράσταση πάει πολύ καλά, ο κόσµος την επιλέγει, διασκεδάζει, γελάει...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved