Γιώργος Λέντζας: «Θέλουμε να αποφύγουμε τη μυθοπλαστική προσέγγιση»
Media

Γιώργος Λέντζας: «Θέλουμε να αποφύγουμε τη μυθοπλαστική προσέγγιση»

Τι καινούργιο πρόκειται να παρουσιάσουν στην εκπομπή «Στο Δρόμο» ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας ως προς το περιεχόμενο;

«Όσο κλισέ και αν ακουστεί, αυτή η εκπομπή έχει ένα σημαντικό στοιχείο που είναι μοναδικό και δεν είναι άλλο από την αλήθεια που βγάζει. Έχει πραγματικό δρόμο, πραγματικά χιλιόμετρα, πραγματικές δυσκολίες. Θα γνωρίσουμε την Ελλάδα και τις ιστορίες της μέσα από τους χαρακτήρες μας, το οποίο είναι μια φρέσκια αντίληψη.

Έχει χρόνια να γίνει κάτι με γνώμονα την Ελλάδα, το οποίο να μην είναι δημοσιογραφικό ή ειδησεογραφικό. Θέλουμε να αποφύγουμε τη μυθοπλαστική προσέγγιση. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ιστορίες ενδιαφέρουσες, να κάνουμε σχόλιο και από εκεί και πέρα ο τηλεθεατής να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα. Η αλήθεια της εκπομπής είναι το κλειδί, αλλά και όλα όσα έχουμε στήσει και είναι πραγματικά.

Για πρώτη φορά πάει να γίνει ένα κόνσεπτ εκπομπής στην Ελλάδα το οποίο διαθέτει τη δομή ενός ντοκιμαντέρ από άποψη ρεαλισμού, αλλά περιέχει την αφήγηση κινηματογράφου. Αυτό είναι το και ελπίζω να το πετύχουμε. Ο τηλεθεατής θα καταλάβει ότι όλα όσα ζούμε είναι αληθινά. Κοιμόμαστε και ξυπνάμε σε ένα βαν. Το πέρασμα του χρόνου και της ταλαιπωρίας αποτυπώνεται πάνω μας», λέει ο ίδιος στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved