«Με την πρώτη» στον Alpha
Media

«Με την πρώτη» στον Alpha

Τι μπορεί να συμβεί όταν μία ανερχόμενη δημοσιογράφος και ένας άνεργος εργένης δεν παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις;

Η ρομαντική κωμωδία του Τζαντ Άπατοου, «Με την πρώτη», έρχεται στον Alpha την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 22:50.

Ο Μπεν, ένας τύπος λίγο γκαφατζής, λίγο σε παρατεταμένη εφηβεία, λίγο... άνεργος, είναι το ακριβώς αντίθετο της Άλισον, μιας πανέμορφης και ανερχόμενης δημοσιογράφου. Συνεπώς, η τυχαία συνάντησή τους σε ένα μπαρ, το φλερτ, το μεθύσι και η καυτή νύχτα που θα ακολουθήσει, είναι όλα όσα θα μπορούσαν να μοιραστούν οι δυο τους σε αυτό τον κόσμο και τίποτα περισσότερο. Όταν, λοιπόν, ο Μπεν δεχτεί μερικές εβδομάδες μετά ένα τηλέφωνο από την Άλισον, δεν είναι ακριβώς για να επαναλάβουν την ερωτική τους περιπέτεια. Ο λόγος που τον καλεί, είναι για να του πει ότι είναι έγκυος στο μωρό του. Τώρα ο Μπεν, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του, καλείται να σκεφτεί κάποια πράγματα σοβαρά. Θα περάσει άραγε στην απέναντι πλευρά της ενήλικης και υπεύθυνης ζωής ή θα παραμείνει κολλημένος στη χαώδη ανεμελιά του εργένη, παρέα με τα φιλαράκια του; Όσο σοβαρά κι αν είναι όμως τα πράγματα, άλλο τόσο ξεκαρδιστικά μπορεί να αποδειχτούν για δύο ανθρώπους τόσο αντίθετους στις προοπτικές τους.

Μετά τη σαρωτική επιτυχία της ταινίας «Παρθένος ετών 40», ο Τζαντ Άπατοου επιστρέφει με άλλη μια γλυκόπικρη, όσο και ξεκαρδιστική κωμωδία, που σημείωσε τεράστια κινηματογραφική και εμπορική επιτυχία.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ (KNOCKED UP)
Ρομαντική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2007
Σκηνοθεσία: Τζαντ Άπατοου
Σενάριο: Τζαντ Άπατοου
Ηθοποιοί: Σεθ Ρότζεν, Κάθριν Χέιγκλ, Πολ Ραντ, Λέσλι Μαν
Διάρκεια: 119 λεπτά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved