Νικολέττα Ράλλη: «Τρελαίνομαι όταν μας παίζουν σατιρικές εκπομπές»
Media

Νικολέττα Ράλλη: «Τρελαίνομαι όταν μας παίζουν σατιρικές εκπομπές»

Η Νικολέττα Ράλλη βλέπει στιγμιότυπα από την εκπομπή της να παίζουν σε σατιρικές εκπομπές.

«Τρελαίνομαι όταν μας παίζουν σατιρικές εκπομπές. Μου αρέσει πάρα πολύ Να φανταστείς, κάθε φορά περιμένω να δω τι βραβεία πήραμε στον Μουτσινά. Απ' όλα έχουμε πάρει Και το βραβείο "Εναν γύρο απ' όλα" και το "Τσιρκολίνο". Γελάω πάρα πολύ!» τόνισε στο Πρώτο θέμα η blogger του queen.gr

Η εκπομπή της ασχολείται ως επί το πλείστον με lifestyle θέματα. Την ενδιαφέρει αυτή η θεματολογία σε προσωπικό επίπεδο; «Οχι, καμία σχέση. Με ενδιαφέρεις ενημερωθώ για το τι γίνεται έξω, τα πράγματα που αφορούν το θέατρο, το σινεμά, τις τέχνες. Μου αρέσει επίσης να διαβάζω συνεντεύξεις. Τώρα εμείς στην εκπομπή κάνουμε lifestyle, αλλά δεν κάνουμε κουτσομπολιό. Ασχολούμαστε με τα lifestyle θέματα με μια ανάλαφρη διάθεση. Δεν αισθανόμαστε δηλαδή ότι είναι καθήκον μας να "ενημερώσουμε" τον κόσμο για τα θέματα αυτά. Ζητούμενο μας είναι διασκεδάζουμε και εμείς, και ο κόσμος, αντιμετωπίζοντας πάντα με σεβασμό τα πρόσωπα στα οποία αναφερόμαστε».

Τσεκάρει τα νούμερα της τηλεθέασης; «Κάθε μέρα. Αναλυτικά κιόλας. Πάντα το έκανα αυτό. Κοιτάζω όμως πρώτα να κάνω μια εκπομπή που να είναι αξιοπρεπής παρά να κάνω τηλεθέαση. Δεν θα έκανα ποτέ πράγματα που θα ήταν εκτός από μένα για να κάνει μια εκπομπή τηλεθέαση. Φυσικά όμως και αποζητώ την αποδοχή».

Λέει ανοιχτά τη γνώμη της στην εκπομπή ή προσπαθεί να κρατά «ουδέτερη στάση»; «Την παραλέω ανοιχτά τη γνώμη μου. θα διαφωνήσω όταν το νιώσω και δεν κρατώ αυτή την ψεύτικη ουδετερότητα που βλέπουμε πολλές φορεί και καταντά ενοχλητική. Δεν τα μπορώ αυτά! Από την άλλη, όμως, ποτέ δεν έχουμε δεχτεί κάποιο παράπονο για κάτι που ακούστηκε γιατί στο' Όλα καλά" τα αντιμετωπίζουμε όλα -με χιούμορ. Οι κακίες δεν έχουν καμία θέση στη δική μου εκπομπή. Είμαι πολύ αυστηρή σε αυτό. Οι κακίες απαγορεύονται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved