Αντώνης Λουδάρος: «Ποτέ μη λες ποτέ. Αν το concept με ενδιέφερε, θα το συζητούσα»
Media

Αντώνης Λουδάρος: «Ποτέ μη λες ποτέ. Αν το concept με ενδιέφερε, θα το συζητούσα»

Τον λόγο για τον οποίο φέτος απέχει από την τηλεόραση αλλά και τι θα απαντούσε αν του γινόταν πρόταση να για παρουσίαση ή συμμετοχή σε εκπομπή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντώνης Λουδάρος.

Απέχετε φέτος από την τηλεόραση. Γιατί αυτό;
«Υπήρξαν σχέδια στο κομμάτι της μυθοπλασίας, όμως τελικά δεν προέκυψαν. Κάποια άλλα δεν ήθελα να τα κάνω»

Κάνετε όμως θέατρο.
«Είμαι για δεύτερη χρονιά στο «Αλίκη» με το «Για όνομα» με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Φάνη Μουρατίδη και τη Μαρία Κωνσταντάκη και μόλις η παράσταση ολοκληρωθεί στην Αθήνα θα γίνει μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης κάνω την παιδική παράσταση «Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ» στο «Iδρυμα Μείζονος Ελληνισμού» και έκανα και τη σκηνοθεσία στην παράσταση για τη ζωή της Ρόζας Εσκενάζυ»

Αν σας γινόταν και πάλι πρόταση για παρουσίαση ή συμμετοχή σε μια εκπομπή θα τη σκεφτόσασταν;
«Ποτέ μη λες ποτέ. Αν το concept με ενδιέφερε, θα το συζητούσα. Oλα είναι καλοδεχούμενα, οτιδήποτε με ενδιαφέρει και με προκαλεί με την καλή έννοια»

Σε επιτροπή talent show θα σας βλέπαμε;
«Ποτέ δεν ξέρεις... Βλέπω ανθρώπους που ούτε θα το φανταζόμουν να είναι σε επιτροπές. Δεν πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί. Ο καθένας έχει τις ανάγκες του και για να το κάνει εκείνος ξέρει το γιατί. Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί σε μια τόσο δύσκολη περίοδο...», λέει ο ίδιος στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved