Star Academy: Η απίστευτη ατάκα της Άννας, τα νούμερα και η "δίδυμη αδερφή" της Σκορδά!
Media

Star Academy: Η απίστευτη ατάκα της Άννας, τα νούμερα και η "δίδυμη αδερφή" της Σκορδά!

Με ιδιαίτερο κέφι, τρελές ατάκες, γέλιο έγινε χθες η παρουσίαση του νέου reality, talent show του Epsilon TV, Star Academy που ετοιμάζεται ολοταχώς για πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Όλοι εκτός από τον Νίκο Καρβέλα και τον χορογράφο Νίκο Μαριάνο (θα το έχει το όνομα μάλλον) ήταν εκεί, στο Hotel Ερμού και έτοιμοι να απαντήσουν σε όλα και να λύσουν όλες τις απορίες για το νέο show, τις διαδικασίες που έχει, τους κανόνες και το ζητούμενο των κριτών.

Η κούκλα Άννα Βίσση, η σε τρελό κέφι Χρύσα Ρώπα, ο ατακαδόρος Πέτρος Κωστόπουλος αλλά και νέα πρόσωπα που σίγουρα θα συζητηθούν, όπως η καθηγήτρια φωνητικής Πωλίνα Πρελορέντζου, μας θύμισε τρελά τη Φαίη Σκορδά στο ξεκίνημα της καριέρας της. κούκλα, σέξι και ακομπλεξάριστη αλλά και όλοι οι συντελεστές που δείχνουν τρελά πωρωμένοι με το αντικείμενο, τα μαθήματα που ξεκινούν και τις φωνές που έχουν διαλέξει για να μπουν στην Ακαδημία και να διαγωνιστούν στα live.

"Εντάξει, Βίσση, δεν μπορεί να ξαναβγεί, Αλεξίου, Μαρινέλλα...." είπε κάποια στιγμή ο Πέτρος Κωστόπουλος για να ακουστεί η μοναδική ατάκα από την ίδια την Άννα: "Ευτυχώς..." και να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια...

Κατά τα άλλα, όλοι δήλωσαν πως αυτό που θέλουν είναι να δοθεί στα παιδιά η ευκαιρία. Και να τους ακούσουν κάποιοι και να μάθουν κάποια πράγματα και να εξελιχθούν αφού οι εποχές είναι δύσκολες και δεν επιτρέπουν σε πολύ κόσμο ακόμα κι αν έχει ταλέντο να το καλλιεργήσει.

"Το τι σε κάνει σταρ, δεν έχει καταφέρει να το καταλάβει κανείς" είπε η Άννα Βίσση, "Είναι κάτι που ή το έχεις ή δεν το έχεις και δεν είναι απαραίτητα αυτός ή αυτή με την καλύτερη φωνή. Έχουμε δει τεράστιες φωνάρες που δεν έκαναν τίποτα."

Όλοι ανυπομονούν για την έναρξη , οι κριτές δεν έχουν ιδέα, ούτε για τα πρόσωπα, ούτε για τις φωνές που έχουν επιλεγεί. Στο πρώτο live, που θα είναι live γνωριμίας, οι 16 παίκτες θα τραγουδήσουν τραγούδι της επιλογής τους, χωρίς επέμβαση από την παραγωγή σε τίποτα. Ακόμα και τα ρούχα που θα φορέσουν θα είναι δικά τους, της επιλογής τους.

Μετά το πρώτο live θα αρχίσουν τα μαθήματα και η προετοιμασία για το επόμενο που θα είναι θεματικό, έχοντας κάθε φορά ένα διαφορετικό concept. Την επόμενη μέρα από το live οι καθηγητές της σχολής θα κρίνουν τις εμφανίσεις και σε συμβούλιο θα βγάζουν 3 υποψηφίους προς αποχώρηση. Από αυτούς 1 σώζει ο κόσμος και οι άλλοι δύο τίθενται στην κρίση των κριτών για το ποιος θα μείνει ή ποιος θα φύγει...

Επικεφαλής της σχολής, διευθύντρια δηλαδή, όπως σας είχαμε γράψει από τα τέλη Ιανουαρίου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου και δείχνει και να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Όσο για τις προσδοκίες στο κομμάτι της τηλεθέασης ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν σαφής, σημασία έχει να πηγαίνει κάθε εβδομάδα και καλύτερα. Να εξελίσσεται και να το αγαπήσει ο κόσμος. Δεν είμαστε υπερόπτες και ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα έχουν αλλάξει.

Πώς θα νιώσουν αν το αποτέλεσμα εξελιχθεί σε σκληρό reality; Τόσο η Άννα, όσο και ο Πέτρος ήταν σαφέστατοι πως θα επέμβουν και οι δύο αν νιώσουν οτι το αποτέλεσμα προσβάλει και τους ίδιους. Όσο για το ποιός θα είναι ο πιο αυστηρός κριτής... Κανείς ιδιαίτερα, αφού δεν έχουν ρόλους, αλλά η Άννα Βίσση πιστεύει πως ο πιο ειλικρινής θα είναι σίγουρα ο Νίκος Καρβέλας αφού ο αυθορμητισμός του δε μαζεύεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved