Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δεν ήθελα να συμμετάσχω σε κριτική επιτροπή»
Media

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δεν ήθελα να συμμετάσχω σε κριτική επιτροπή»

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Το σκέφθηκα για αρκετό καιρό. Κάνω πολύ κέφι τον συγκεκριμένο ρόλο. Δεν ήθελα να συμμετάσχω σε κριτική επιτροπή. Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό που με ιντριγκάρει. Ετσι είπα «ναι»»

αναφέρει η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Tv Έθνος, που εκτός από τη μεγάλη της θητεία στον τομέα των δημοσίων σχέσεων έχει συμμετάσχει σε επιτροπές προγραμμάτων όπως το «X - Factor»,το «Your Face Sounds Familiar» και το «DanSing» του Mega Κύπρου.

Οι 16 συμμετέχοντες του talent show έχουν ήδη επιλεχθεί.

«Το Star Academy δεν θέλει τους τέλειους τραγουδιστές, τους τέλειους καλλιτέχνες. Θέλει πρόσωπα που οι τηλεθεατές θα δουν την εξέλιξή τους. Με τόσα talent shows που έχουν προβληθεί οι περισσότεροι που αποφασίζουν να δηλώσουν συμμετοχή είναι τηλεοπτικά «εκπαιδευμένοι». Αυτό που ψάξαμε και πετύχαμε να βρούμε είναι ανθρώπους που δεν είναι «ψημένοι» τηλεοπτικά. Που διατηρούν στοιχεία αυθορμητισμού».

Οσο για το εάν χωρούν τόσα νέα πρόσωπα στην εγχώρια βιομηχανία θεάματος;

«Θεωρώ πως δεν χωρούν πολλά ταλέντα στην Ελλάδα και δεν υπάρχουν περισσότερα ταλέντα από αυτά που υπήρχαν στο παρελθόν. Σαν ψυχαγωγικό πρόγραμμα το «Star Academy» χωρά στην τηλεοπτική αγορά ωστόσο το τι θα κάνουν τα παιδιά στη συνέχεια είναι ευθύνη της δισκογραφικής και του μάνατζερ που τους αναλαμβάνει και βέβαια των ίδιων».

Η ίδια δεν σκοπεύει να είναι υπέρμετρα αυστηρή ως διευθύντρια: «Δεν έχω λόγο να είμαι αυστηρή, μόνο εάν χαλαρώσουν πολύ. Τα παιδιά μπαίνουν ενσυνείδητα σε έναν περιορισμένο χώρο για συγκεκριμένο διάστημα. Γνωρίζουν πως είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τη ζωή τους. Θα είναι κρίμα για τους ίδιους να είναι ασυνεπείς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved