Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Από το Survivor στην αγκαλιά του αγαπημένου της!
Media

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Από το Survivor στην αγκαλιά του αγαπημένου της!

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, ή «ψηλή» όπως την ανέφεραν συχνά οι συµπαίκτες της στην οµάδα των «Μαχητών» του «Survivor», αποτελεί παρελθόν για το παιχνίδι επιβίωσης που εκτυλίσσεται στον Άγιο ∆οµίνικο και κρατάει αµείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το όµορφο ξανθό µοντέλο µε τα πράσινα µάτια και τις τέλειες αναλογίες δεν κατάφερε να παραµείνει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει το µεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, όµως, έτσι και αλλιώς, για την ίδια άλλα πράγµατα έχουν σηµασία. Πέρα από το χρηµατικό ποσό, τις µοναδικές εµπειρίες ή την αδρεναλίνη που της πρόσφερε το «Survivor», η Ελισάβετ έχει τοποθετήσει πιο ψηλά στη σκάλα των προτεραιοτήτων της την προσωπική της ζωή, η οποία την κάνει πολύ ευτυχισµένη. Αιτία είναι ο Μίκης Καλογηράτος, ο εδώ και τριάµισι χρόνια αγαπηµένος της, ο οποίος τη στήριξε όσο κανένας να πάρει την απόφαση να συµµετάσχει στο παιχνίδι. Η καλλονή µε τα υπέροχα πράσινα µάτια και τη ψηλόλιγνη φιγούρα δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν, πόσο µάλλον από το ανδρικό τηλεοπτικό κοινό. Εκείνη, όµως, έχει µάτια µόνο για τον σύντροφό της, ο οποίος είναι προπονητής στον µηχανοκίνητο αθλητισµό και συγκεκριµένα στους αγώνες καρτ. Ο Μίκης, µάλιστα, τους χειµερινούς µήνες έχει ως βάση του την Αθήνα, ενώ το καλοκαίρι εγκαθίσταται στη Μεσσηνία, όπου εργάζεται µε την ίδια ιδιότητα σε πολυτελές resort. Ασχολείται επίσης και µε τη γυµναστική ως personal trainer. Από τη στιγµή που η Ελισάβετ δήλωσε συµµετοχή στο παιχνίδι, εκείνος βρισκόταν στο πλευρό της για να την εµψυχώνει. Όταν τέθηκε υποψήφια από τους συµπαίκτες της για αποχώρηση και έφυγε από τον Άγιο ∆οµίνικο, εκείνος την υποδέχτηκε µε µία τεράστια αγκαλιά. Αν και απογοητευµένος, λίγο µετά την ανακοίνωση του αποτελέσµατος της ψηφοφορίας του κοινού, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασµό στο Facebook ένα πολύ τρυφερό µήνυµα που αποδείκνυε τον ισχυρό δεσµό που τον συνδέει µε την όµορφη σύντροφό του. Εγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστούµε όλους πάρα πολύ, σε αυτή µας την προσπάθεια. Πραγµατικά νιώσαµε ότι δεν ήµασταν µόνοι µας, εγώ προσωπικά αν αρχίσω να γράφω ονόµατα θα πρέπει να γράφω µέχρι το πρωί. Αναµένουµε την επιστροφή της Ελισάβετ, να µας περιγράψει η ίδια την εµπειρία της, η στήριξη ήταν αµέτρητη και πρωτοφανής, τα καλά σας λόγια; Συγκλονιστικά... Και πάλι ευχαριστώ...».
Όσοι τους συναναστρέφονται µιλούν για ένα πολύ δεµένο ζευγάρι µε κοινά όνειρα για το µέλλον. Μάλιστα, σύμφωνα με τη real, πολύ πρόσφατα και µόλις λίγες ηµέρες πριν αναχωρήσει η Ελισάβετ για το νησί της Καραϊβικής είχαν παίξει µαζί στο παιχνίδι γνώσεων και τύχης «Lucky room» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, χωρίς όµως να καταφέρουν να κερδίσουν κάποιο χρηµατικό ποσό. Τους αρκούσε, όµως, που προσπάθησαν µαζί και διασκέδασαν πολύ την όλη διαδικασία. Όπως κάνουν διαρκώς, άλλωστε, από την ηµέρα που είναι ζευγάρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved