Έλενα Παναγιωτίδου: Ποιους θεωρεί φαβορί στο «Rising Star»;
Media

Έλενα Παναγιωτίδου: Ποιους θεωρεί φαβορί στο «Rising Star»;

Η Έλενα Παναγιωτίδου εξομολογήθηκε ποιους θεωρεί φαβορί στο«Rising Star».

Ποιος ή ποιοι πιστεύεις πως είναι τα φαβορί του «Rising Star»;

Και οι 13 συμπαίκτες μου που έχουν μείνει στο σόου πιστεύω πως είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο. Δεν ξεχωρίζω κάποιον. Πιστεύω πως όλοι είμαστε ήδη νικητές και πως δεν έχει σημασία η πρωτιά.

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου από τη στιγμή που μπήκες στο παιχνίδι;

Έτσι ζωή μου έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Άρχισε να με γνωρίζει ο κόσμος, και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω δυναμικά την πορεία μου.

Κατάγεσαι από τη Θεσσαλονίκη, όπου μένεις μόνιμα. Θα μπορούσες να μετακομίσεις στην Αθήνα για να ακολουθήσεις το όνειρο σου;

Η αλήθεια είναι πως τη Θεσσαλονίκη δεν την αλλάζω με τίποτα. Αλλά, αν μου προκύψει κάτι, ναι, θα έμενα μόνιμα στην Αθήνα.

Η αναγνωρισιμότητα που παίρνεις από αυτή τη συμμετοχή σου πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει στα μετέπειτα βήματα σου;

Πιστεύω πως έχω πάρει μεγάλη αναγνωρισιμότητα από το παιχνίδι και χαίρομαι πάρα πολύ που «αρέσω» στον κόσμο, και που μου το δείχνει.

Σε ποιον βαθμό πιστεύεις πως παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση στο επάγγελμα του τραγουδιστή;

Πιστεύω πως παίζει μεγάλο ρόλο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο η φωνή.

Εκτός από το να τραγουδάς, παίζεις και ποδόσφαιρο. Εάν έρθει η στιγμή να επιλέξεις ανάμεσα σ' αυτά τα δύο, τι θα επιλέξεις και γιατί;

Εάν κάποια στιγμή πρέπει να επιλέξω ένα από τα δύο, αυτό θα είναι το τραγούδι, για τον λόγο ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορώ να το ακολουθήσω επαγγελματικά στην Ελλάδα, ενώ το τραγούδι, ναι. Εάν ζούσα στο εξωτερικό, μπορεί και να ήταν όλα διαφορετικά.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved