Μαρία Μπεκατώρου: «Αυτά τα 25 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση έχω καταλάβει ότι…»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Αυτά τα 25 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση έχω καταλάβει ότι…»

Πόσο αναστατώθηκε η Μαρία Μπεκατώρου με τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για «ξαφνικό θάνατο» της εκπομπής της;

«Εμένα προσωπικά όχι, αλλά δεν ξέρω να σας απαντήσω για την υπόλοιπη ομάδα. Δεν νομίζω, πάντως, ότι μας πτόησαν. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα και ψεύτικες ειδήσεις μου κάνει τρομερή εντύπωση πώς αναπαρήχθησαν, αφού ο ΑΝΤ1 δεν μας έχει δώσει την εντύπωση ότι είχε αυτή τη διάθεση. Ισα-ίσα που μας στηρίζει από την αρχή της σεζόν πάρα πολύ»

Τη φετινή σεζόν πολλές εκπομπές κόπηκαν, κάποιες μάλιστα ξαφνικά. Την ταρακούνησε αυτό ως επαγγελματία;

«Αυτά τα 25 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση έχω καταλάβει ότι σήμερα είμαστε κι αύριο δεν είμαστε, ειδικά όταν εργάζεσαι σε μεγάλα κανάλια με αντίστοιχα μεγάλες απαιτήσεις. Αν με ρωτάς, επειδή αυτή τη δουλειά ξέρω και αγαπώ, θα ήθελα να την κάνω και πίσω από τις κάμερες. Επειδή, όμως, έζησα από κοντά αυτό που συνέβη με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιακή, θα σου πω ότι δεν είναι ωραίο να κόβεται έτσι ξαφνικά μία εκπομπή.

Από την άλλη μεριά και το κανάλι ως επιχείρηση κοιτάζει το συμφέρον του. Με τρομάζει και με τσιτώνει, ωστόσο, το γεγονός ότι δεν δίνουν μια περίοδο χάριτος σε ανθρώπους που στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν και θέλουν να δώσουν ξανά τις εξετάσεις τους. Με ενοχλεί να κόβονται τελευταία στιγμή οι εκπομπές», λέει η ίδια στην εφημερίδα Ειδήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved