Έφυγε με αυτοκίνητο και λεφτά από τον «Τροχό της τύχης»
Media

Έφυγε με αυτοκίνητο και λεφτά από τον «Τροχό της τύχης»

Ο «Τροχός της τύχης» συνεχίζει κάθε απόγευμα στο Star να μοιράζει χαρά και χρήμα, αλλά έδωσε και ακόμη ένα αυτοκίνητο, το πρώτο για το 2017.

Στο επεισόδιο της Τρίτης η Χριστίνα Ντούπη έφυγε από το πλατό με αυτοκίνητο, με 945 ευρώ και ένα γυναικείο ρολόι αξίας 165 ευρώ. Η τυχερή Χριστίνα είναι 53 χρόνων, διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών, ενώ η μεγάλη αδυναμία της είναι το 8χρονο εγγονάκι της.

«Πήγα εκεί για την εμπειρία και όχι με σκοπό να κερδίσω» δήλωσε η ίδια στην «Espresso» και συνέχισε: «Αν δείτε το επεισόδιο, θα προσέξετε ότι δεν συνειδητοποίησα ότι είχα κερδίσει εγώ, αλλά η κοπέλα δίπλα. Σαν εμπειρία ήταν πολύ ωραία και ήταν αστείο ότι την πρώτη φορά που πήγα χάλασαν τα κομπιούτερ».

Στο πλατό τη συνόδευσαν ο σύντροφος της με την κόρη του και ο μικρός της γιο. Οσο για το τι θα κάνει με το έπαθλο, αποκαλύπτει: «Το δίπλωμα μου έχει κλαπεί μαζί με την τσάντα μου και δεν μπόρεσα να το αντικαταστήσω ακόμη. Προς το παρόν, το αμάξι θα το οδηγήσει ο σύντροφος μου. Είμαι σε ταμείο ανεργίας, γιατί λόγω του προβλήματος με τη μέση μου και για να αποφύγω την εγχείρηση, έπρεπε να μη δουλέψω, αλλά τώρα όλα είναι καλύτερα».

Και συμπληρώνει: «Με το χρηματικό έπαθλο σκοπεύω να πάρω πίσω το δίπλωμα μου, να πληρώσω κάποια χρέη που έχω και να κάνω μια οικογενειακή γιορτή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved