Λίλιαν Αρχοντή: Με νέο look για χάρη του ρόλου της στο «Ταμάμ»
Media

Λίλιαν Αρχοντή: Με νέο look για χάρη του ρόλου της στο «Ταμάμ»

Η τηλεοπτική «Μπαχάρ» Λίλιαν Αρχοντή μιλά στην «Espresso» για τον ξεχωριστό ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ταμάμ», ο οποίος γράφτηκε πάνω της, ενώ δηλώνει ότι δεν την ενοχλεί να φορά τη μαντίλα.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα! Το λατρεύω κιόλας, γιατί λατρεύω την Μπαχάρ και αυτή εμένα» λέει χαρακτηριστικά. «Οταν φοράω τη μαντίλα, είμαι η Μπαχάρ» συνεχίζει, αποκαλύπτοντας ότι για να πάρει τον ρόλο χρειάστηκε να αλλάξει τα μαλλιά της.

«Μου ζήτησαν από ξανθά να τα κάνω σκούρα. Στα πρώτα επεισόδια φορούσα μέσα από τη μαντίλα και κορδέλα, και μπορώ να πω ότι αυτός ο συνδυασμός, εκτός του ότι με ζέσταινε, με δυσκόλευε και δεν μπορούσα να ακούσω καλά (γέλια). Τότε η Μπαχάρ ήταν ένα καινούργιο και άγνωστο πλάσμα για μένα, ένας ρόλος δύσκολος από την αρχή, γιατί η ηρωίδα είναι Τουρκάλα, μουσουλμάνα, φορά μαντίλα κι έχει μια άλλη αντίληψη. Σαφώς και ήταν ενδιαφέρον και διαφορετικό απ’ ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα». Η ίδια αποκαλύπτει ότι ο ρόλος από... έκτακτος έγινε μόνιμος!

«Ξεκίνησα για να κάνω ένα guest και, αν προέκυπτε, κι ένα δεύτερο επεισόδιο. Το δέχτηκα και μετά με ειδοποίησαν ότι τους άρεσα πολύ ως Μπαχάρ και μου έγραψαν μόνιμο ρόλο. Είναι ελληνική προσθήκη στο σίριαλ, δεν υπήρχε στο πρωτότυπο γερμανικό». Τα κοινά στοιχεία της με την Μπαχάρ; Πολλά!

«Είναι γλυκό πλάσμα και μεγαλόψυχη, και γι’ αυτό τη λένε και Μπαχάρ (τριαντάφυλλο). Ολοι απευθύνονται σε εκείνη για βοήθεια και είναι άνθρωπος δοτικός. Πιστεύω ότι κι εγώ είμαι πολύ τρυφερή μαμά και έχω τον δυναμισμό που διαθέτει η Μπαχάρ στα τελευταία επεισόδια τα οποία προβάλλονται τώρα. Ως Ζυγός είμαι θετικός άνθρωπος, δεν θέλω να με πειράζουν και να με εκνευρίζουν, αλλά είμαι και ευγενική, ακριβώς όπως η Μπαχάρ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved