Ελένη Δάρρα: «Δεν αντέχω το στρώμα και μου λείπει η τσάντα-μαξιλάρι»
Media

Ελένη Δάρρα: «Δεν αντέχω το στρώμα και μου λείπει η τσάντα-μαξιλάρι»

Τι και αν κοιμόταν επάνω σε ξύλινες σανίδες, υποσιτιζόταν και είχε για μαξιλάρι το σακίδιό της;

Η Ελένη Δάρρα θα επέστρεφε χωρίς δεύτερη σκέψη στην παραλία των Μαχητών.

«Άντεχα άλλο τόσο! Και την πείνα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με την προσωπική μας υγιεινή. Σήμερα θα έμπαινα ξανά στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ζήσω κι άλλες εμπειρίες», λέει στο Πρώτο Θέμα. Η όρεξή της δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα ενώ αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τον ύπνο μετά την αποχώρησή της. Οπως εμφατικά λέει, δεν μπορεί να συνηθίσει ακόμα την άνεση του κρεβατιού της: «Φαντάσου την επόμενη μέρα μετά την αποχώρησή μου από το συμβούλιο δεν έφαγα πρωινό. Ήμουν τόσο στεναχωρημένη που έφυγα από το παιχνίδι. Ακόμα, όμως, το στομάχι μου δεν έχει συνέλθει. Προς το παρόν αρκούμαι στο να τρώω πολύ λίγο. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου όμως είναι ο ύπνος. Έχουν περάσει τόσες μέρες και δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Δεν αντέχω το στρώμα και μου λείπει η τσάντα-μαξιλάρι», δηλώνει η Ελένη Δάρρα.

Πώς την υποδέχτηκε ο κόσμος στην Πάτρα;

«Ακόμα δεν έχω καταλάβει την επιτυχία του ‘’Survivor’’ . Ξέρεις γιατί; Γράφω τόσο χάλια στην κάμερα που ο κόσμος δεν με αναγνωρίζει. Το λέω ειλικρινά. Χτες που κατέβηκα στο κέντρο άκουσα κάποιον να λέει στους φίλους του: “Ρε παιδιά, αυτή μοιάζει με τη Δάρρα”. Και του λέει ο άλλος: “Η Δάρρα είναι άσχημη, αυτή είναι όμορφη”. Ούτε εγώ δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Δεν σου κρύβω ότι στεναχωρήθηκα όταν με είδα στην τηλεόραση. Και έχω δει μόνο ένα επεισόδιο. Εντάξει, δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης. Ειδικά στην αρχή δεν ήμουν ο εαυτός μου στο παιχνίδι. Στη συνέχεια εξοικειώθηκα με τις κάμερες και έδειξα ποια είμαι. Μέχρι τα τελευταία επεισόδια οι τηλεθεατές έβλεπαν μια Ελένη ταλαιπωρημένη από προβλήματα υγείας. Απλώς δεν ήθελα να φανούν για να μην τρελαθεί η οικογένειά μου. Πέρασα αλλεργίες, μολύνσεις, γαστρεντερίτιδες, έβγαλα έρπη. Έπαιρνα αντιισταμινικά που με έριχναν και στα αγωνίσματα. Πάνω που είχα βρει τον εαυτό μου, αποχώρησα».

Το χρηματικό έπαθλο υπήρξε κίνητρο για να υπομείνει τις σκληρές συνθήκες του παιχνιδιού;

«Σίγουρα. Ποιος δεν θα το σκεφτόταν το έπαθλο σήμερα που τα χρήματα είναι δυσεύρετα; Ενα τέτοιο έπαθλο σου λύνει το οικονομικό πρόβλημα. Μάλιστα σκεφτόμουν και πώς θα το αξιοποιούσα. Θα άνοιγα ένα στούντιο για personal training και ομαδικά προγράμματα γυμναστικής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved