ΣΚΑΙ: Έρχονται νέα σχέδια στο κανάλι για… μυθοπλασία!
Media

ΣΚΑΙ: Έρχονται νέα σχέδια στο κανάλι για… μυθοπλασία!

Η πρώτη προσπάθεια του σταθμού με τις καθημερινές «Προδοσίες» δεν ευοδώθηκε και πλέον η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη της ψυχαγωγίας προχωρούν με πολύ προσεκτικές κινήσεις για τις σειρές που θα πάρουν έγκριση για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Στόχος σε πρώτη φάση είναι η ένταξη στο πρόγραμμα από τον Οκτώβριο μιας καθημερινής σειράς και δύο εβδομαδιαίων.
Γι’ αυτό τον λόγο έχουν γίνει πολλά ραντεβού με γνωστούς παραγωγούς και σεναριογράφους.

Πρώτη προτεραιότητα όπως είναι φυσικό λόγω της ήδη πετυχημένης συνεργασίας του με τον σταθμό έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ωστόσο ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός ο οποίος πιθανότατα θα παρουσιάσει και τον επόμενο κύκλο του «The Voice» από το φθινόπωρο δεν έχει καταλήξει ακόμη αν θα προχωρήσει στη συγγραφή νέας σειράς. Οι συζητήσεις που έγιναν με τον Ανδρέα Γεωργίου δεν προχώρησαν και όπως διαρρέεται σχετικά από το κανάλι μετά την παρουσίαση των πιλότων ούτε πρόκειται να προχωρήσουν. Ραντεβού με το κανάλι του Φαλήρου έκανε και ο σεναριογράφος των «Συμμαθητών» Γιώργος Φειδάς ο οποίος βολιδοσκοπήθηκε για τη συγγραφή νέας κωμικής σειράς.

Πρόταση τόσο για εβδομαδιαία όσο και για καθημερινή σειρά κατέθεσε στο Φάληρο η Μαρία Γεωργιάδου. Για την προοπτική επιστροφής της στη μικρή οθόνη συζήτησε και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου με στέλεχος του σταθμού. Σε αυτή την περίπτωση καθοριστικός παράγοντας θα είναι το μπάτζετ που θα διαθέσει ο ΣΚΑΪ.


Oσον αφορά στην καθημερινή σειρά που θέλει ο ΣΚΑΪ και η οποία θα παίζει στην off peak ζώνη του σταθμού υπάρχουν και δύο προτάσεις-έκπληξη: Η μία από τον πολύ έμπειρο στον τομέα των καθημερινών σειρών Αλέξανδρο Σταύρου, ο οποίος μετά από πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους κατέθεσε στο Φάληρο το πρώτο του σενάριο. Η δεύτερη έρχεται από την κόρη του Νίκου Φώσκολου, Ντέλα Φωσκόλου, η οποία επίσης κατέθεσε τη δική της πρόταση στον ΣΚΑΪ για καθημερινή δραματική σειρά.

Πηγή θέματος: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved