Τα μεγάλο φαβορί του Rising Star αποκαλύπτει: «Ποτέ δεν είχαμε χρήματα πολλά… Ίσα-ίσα για τα βασικά»
Media

Τα μεγάλο φαβορί του Rising Star αποκαλύπτει: «Ποτέ δεν είχαμε χρήματα πολλά… Ίσα-ίσα για τα βασικά»

Ο 16χρονος διαγωνιζόμενος -και μεγάλο φαβορί- του «Rising Star», Γιάννης Ξανθόπουλος, χαρακτηρίζεται από πολλούς και όχι άδικα «παιδί φαινόμενο».

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό Down Town Kύπρου αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από πολλά παιδιά της ηλικίας του.

Ακούγεσαι πολύ ώριμος για 16 χρονών παιδί... Πολύ κατασταλαγμένος...

«Ίσως. Αλλά έτσι έχω μεγαλώσει. Δεν έχω μάθει να μου τα δίνουν όλα στο χέρι. Τα πράγματα κερδίζονται, δεν χαρίζονται. Δεν είναι όλα ρόδινα και προσπαθώ να είμαι προσγειωμένος. Είμαι διαφορετικός σε κάποια θέματα από τα παιδιά της ηλικίας μου...»

Τι είναι αυτό που σε έκανε διαφορετικό;
«Οι συνθήκες. Ο τρόπος με τον οποίο μεγάλωσα στην οικογένειά μου. Ξέρεις, είμαστε μια πολυμελής οικογένεια – τέσσερα αδέρφια, δύο αγόρια, δύο κορίτσια. Εγώ είμαι ο μικρότερος. Δεν είναι ότι μας έλειψαν πράγματα, αλλά ποτέ δεν είχαμε χρήματα πολλά. Ίσα-ίσα για να καλυφθούν τα βασικά. Ο πατέρας μου ήταν στα καράβια κι έκανε δουλειές. Δεν του κολλούσαν ένσημα, χτύπησε τη μέση του και τώρα χρειάζεται ξεκούραση και δεν δουλεύει. Η μητέρα μου είναι μαγείρισσα στο δημαρχείο του Μενιδίου – σε αυτή τη γειτονιά μεγάλωσα και ζω μέχρι σήμερα. Οι γονείς μου, λοιπόν, μου έμαθαν το σωστό και το λάθος. Μου έδωσαν βάσεις και αρχές. Είμαστε πολύ παραδοσιακοί. Σκέψου ότι κάθε Σάββατο μαζεύεται στο σπίτι όλο το σόι και τρώμε παρέα. Τιμάμε τον θεσμό της οικογένειας», αποκαλύπτει ο 16χρονος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved