Γιάννης Ξανθόπουλος: «Δεν έχω κάνει τίποτα στον χώρο για να καβαλήσω κάποιο καλάμι»
Media

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Δεν έχω κάνει τίποτα στον χώρο για να καβαλήσω κάποιο καλάμι»

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος θεωρείται φαβορί στο «Rising star». 

Ο 16χρονος σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτή του την εμπειρία και εξομολογήθηκε αν πιστεύει πως θα είναι ο νικητής.

Αισθάνεσαι το φαβορί για τη νίκη, όπως πολλοί πιστεύουν ότι είσαι;

Νιώθω ότι πάμε πολύ δυνατά και ο κόσμος ευθύνεται για όλο αυτό το πράγμα. Αρκετές φορές μου έχουν χαρίσει το 90%, ένα τεράστιο ποσοστό. Όλοι, με όλους όσοι μιλάω, αυτό μου λένε. Θεωρούν ότι είμαι το φαβορί, αλλά εγώ αυτό δεν το έχω υιοθετήσει. Απλά μ’ αρέσει πολύ αυτό που κάνω, μ’ αρέσει να τραγουδώ.

Δεν φοβάσαι μήπως καβαλήσεις το «καλάμι» με τόση αποδοχή από τον κόσμο;

Ακόμη δεν έχω κάνει τίποτα στον χώρο για να καβαλήσω κάποιο «καλάμι». Δεν θεωρώ ότι είμαι «κάποιος», δεν έκανα κάτι. Αλλά, ακόμα και στο μέλλον, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ το ποιος είμαι, από πού και πώς ξεκίνησα. Το να ξεφύγει κανείς, είναι σαν να προδίδει τα όνειρά του.

Θα στεναχωρηθείς αν τελικά δεν κερδίσεις εσύ;

Το σημαντικό δεν είναι ούτε η νίκη, ούτε η ήττα στο παιχνίδι. Δεν μετρούν αυτά. Αυτό που έχει σημασία είναι το μετά. Το τι θα κάνει ο καθένας μας, μετά το τέλος του παιχνιδιού. Τότε θα ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας.

Πάντως, ακούγεσαι πολύ ώριμος για 16 χρονών παιδί… Πολύ κατασταλαγμένος…

Ίσως. Αλλά έτσι έχω μεγαλώσει. Δεν έχω μάθει να μου τα δίνουν όλα στο χέρι. Τα πράγματα κερδίζονται, δεν χαρίζονται. Δεν είναι όλα ρόδινα και προσπαθώ να είμαι προσγειωμένος. Είμαι διαφορετικός σε κάποια θέματα από τα παιδιά της ηλικίας μου…

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved