Ειρήνη Κολιδά-Survivor: Η αλήθεια για τον σοβαρό τραυματισμό της και η επιστροφή στην Ελλάδα!
Media

Ειρήνη Κολιδά-Survivor: Η αλήθεια για τον σοβαρό τραυματισμό της και η επιστροφή στην Ελλάδα!

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες για την κατάσταση της υγείας της Ειρήνης Κολιδά μετά τον σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο ατύχημα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Survivor.

Ήδη κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης να έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ποια είναι η αλήθεια όμως και τι συνέστησαν οι θεράποντες γιατροί της στον Άγιο Δομίνικο;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr λοιπόν, η Ειρήνη συνεχίζει μέχρι αυτή την ώρα να βρίσκεται στο κατά τα άλλα εξωτικό νησί της Καραϊβικής. Η κατάστασή της, η οποία κρίνεται σοβαρή, μετά το σπάσιμο των σπονδύλων της από την σύγκρουση δεν της επιτρέπει, ακόμα τουλάχιστον, να ταξιδέψει. Είναι αδύνατον για έναν άνθρωπο με τέτοιο τραυματισμό να αντέξει μία τέτοια μετακίνηση.

Η πολύωρη πτήση είναι σίγουρο ότι θα επιβαρύνει την κατάστασή της και έτσι οι γιατροί δεν της έχουν δώσει ακόμα το πράσινο φως για να τα ταξιδέψει. Η Ειρήνη παραμένει στο νοσοκομείο όπου αρχικά νοσηλεύτηκε στον Άγιο Δομίνικο και μέχρι αύριο θα δέχεται την περιποίηση των θεράποντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Κάποιοι, παρασύρθηκαν από την παρουσία της Ειρήνης στο συμβούλιο το βράδυ της Πέμπτης κατά το οποίο φορούσε «κηδεμόνα» ώστε να καταφέρει να είναι όρθια ενώ τα γυρίσματα έγιναν όσο πιο σύντομα γινόταν για να φύγει η Ειρήνη και να πάει να ξεκουραστεί.

Αύριο λοιπόν οι γιατροί της θα κρίνουν αν την ερχόμενη εβδομάδα η Ειρήνη θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην Ελλάδα όμως σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες θα της δώσουν εξιτήριο. Μέχρι όμως να πάρει το ΟΚ για την επιστροφή της θα διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού ώστε να ξεκουράζεται κατάλληλα και να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved