«Chef στον αέρα»: Οι συνταγές της νέας εβδομάδας
Media

«Chef στον αέρα»: Οι συνταγές της νέας εβδομάδας

Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες,εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού.

. Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.40 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 3 Απριλίου, η Ελένη παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου μαθαίνουν τα πάντα για το κρέας από τον Γιώργο Μπούμπα. Δοκιμάζουν μοσχάρι κοκκινιστό στη γάστρα με φασολάκια σοτέ, αρνάκι με μανιτάρια γεμιστά και τορτίγια γεμιστή με κιμά κοτόπουλου.

Τρίτη 4 Απριλίου η Ελένη παρέα με τον Chef Ντέμη Κοκκινίδη μαγειρεύουν σαλάτα κινόα με μπρόκολο, γαλοπούλα & ποσέ αβγό, μπακαλιάρο με μυρωδικά και κρύα σούπα φράουλας με γρανίτα.

Τετάρτη 5 Απριλίου η Ελένη παρέα με τον ηθοποιό Μιχάλη Μανιάτη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου μαγειρεύουν: σουφλέ κοτόπουλο με ανοιξιάτικα μυρωδικά, φιλέτο ψάρι με λευκή σάλτσα και αβγά πανέ με φρέσκια ανοιξιάτικη σαλάτα & σαλάμι αέρος.

Πέμπτη 6 Απριλίου η Ελένη κάνει γλυκοθεραπεία αλά Ιταλικά με την Δέσποινα Μαραγγίδου. Δοκιμάζουν την πανακότα με τυρί κρέμα & ζελέ λεμονιού, το ταρτούφο αφογκάτο και την πίτα με μελιτζάνες, παρμεζάνα & σαλάμι αέρος!

Παρασκευή 7 Απριλίου η παρουσιάστρια Αντωνία Καλλιμούκου αφήνεται στα χέρια του έμπειρου chef Γιάννη Γραμμένου. Δείχνουν τη συνταγή για το αρνάκι με κριθαράκι & φασκόμηλο, τα μαυρομάτικα φασόλια με πρασάτα λουκάνικα και τις αβγοφέτες με τυρί κρέμα & φρούτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved