Μπρούσκο: Απίστευτο! Κι όμως αλλάζει ώρα προβολής
Media

Μπρούσκο: Απίστευτο! Κι όμως αλλάζει ώρα προβολής

Αυτή κι αν είναι είδηση βόμβα! Η σειρά γκανιάν του prime time που εδώ και χρόνια έχει δημιουργήσει τεράστιους πονοκεφάλους στα αντίπαλα κανάλια του Ant1, αλλάζει ώρα προβολής! 

Ναι, καλά διαβάσατε. Μετά το Πάσχα το αγαπημένο Μπρούσκο των τηλεθεατών δεν θα μεταδίδεται πια στις 9 το βράδυ όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια με τεράστια επιτυχία. Η απόφαση του σταθμού του Αμαρουσίου είναι –και μέσα στις επόμενες μέρες θα βγει και επίσημα- να μετακινηθεί το Μπρούσκο –και όχι μόνο- νωρίτερα.

Όπως μάθαμε η πολύ πετυχημένη σειρά του καναλιού θα μεταδίδεται από την Τρίτη του Πάσχα στις 8 το βράδυ –δηλαδή αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στην ώρα που μεταδιδόταν το Lucky Room που πλέον πάει το Σαββατοκύριακο, ενώ στη θέση του στις 9 το βράδυ μετακινείται η επίσης αγαπημένη σειρά Οι Συμμαθητές.

Έτσι το Μπρούσκο δε θα βρίσκεται πια αντιμέτωπο με τη λαίλαπα του Survivor και Οι Συμμαθητές επίσης θα έχουν την αβάντα του 20λεπτου 9 με 9:20 που το Survivor δείχνει highlights.

Μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια δηλαδή για να μην πούμε τρία αφού με το Μπρούσκο να δίνει καλό lead in –αν τα πράγματα πάνε όπως τα υπολογίζουν- θα έχει καλή μαγιά και το ολοκαίνουργιο So You Think You Can Dance που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη μετά το Πάσχα, δηλαδή 20 Απριλίου και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Για να δούμε τι θα δούμε και πως αυτό θα επηρεάσει τα νούμερα των όλων των καναλιών και κυρίως τους Μ.Ο που βγάζουν και τις γενικές θέσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved