Σοφία Παπαϊωάννου: «Έχω μεγάλη υποστήριξη από την οικογένειά μου»
Media

Σοφία Παπαϊωάννου: «Έχω μεγάλη υποστήριξη από την οικογένειά μου»

Η Σοφία Παπαϊωάννου η οποία παρουσιάζει την εκπομπή έρευνας 360 μοίρες, μιλάει για την κατάσταση στην Ευρώπη, τη σημερινή κατάσταση στη χώρα αλλά και τι είναι αυτό που την κάνει να χαμογελά στην καθημερινότητά της. 

Ποια θέµατα προτιµάει ο κόσµος;

Προτιµά τα κοινωνικά θέµατα, αλλά και θέµατα µε πλοκή και συναίσθηµα. Εχει βαρεθεί τους πολιτικούς και τις πολιτικές αναλύσεις.

Πώς βλέπετε την κατάσταση στη χώρα µας και στον κόσµο; Ζούµε σε µεταβατική περίοδο αλλαγών... Εχετε ανησυχίες για το µέλλον;

Βλέπω την κατάσταση στη χώρα µας µε µεγάλη ανησυχία. Με απασχολεί βαθιά το γιατί ως χώρα δεν καταφέραµε να συστρατευτούµε απέναντι στο κοινό πρόβληµα και να παλέψουµε για κοινά αποδεκτούς στόχους. Με λυπεί ο διχασµός. Είναι σίγουρα µια µεταβατική εποχή και στην Ευρώπη και στην Αµερική. Οι πραγµατικές ανάγκες και ανασφάλειες του κόσµου δεν είχαν εισακουστεί για καιρό. Θέλω να ελπίζω ότι όλη αυτή η κρίση και η µεταβατική περίοδος θα οδηγήσουν σε µια καλύτερη περίοδο στο µέλλον που θα συµπεριλαµβάνει και την Ελλάδα.

Πώς βλέπετε την τροµοκρατία στην Ευρώπη; Νιώσατε ποτέ να απειλείστε;

Θεωρώ ότι δεν θα σταµατήσει και θα ζούµε µε τον φόβο ενός νέου χτυπήµατος.

Ποια έρευνα είναι η αγαπηµένη σας;

Είναι πάρα πολλές, κυρίως είναι οι άνθρωποι που γνώρισα, αυτά που έµαθα, τα συναισθήµατα που ένιωσα και οι εµπειρίες που απέκτησα, που µε κάνουν να αγαπώ κάποιες εκποµπές περισσότερο από άλλες.

Οι εκποµπές έρευνας λόγω κόστους κινδυνεύουν να εκλείψουν;

Η έρευνα θέλει χρόνο και χρήµα και η συνεχιζόµενη κρίση δεν ευνοεί µια επένδυση σε εκποµπή έρευνας. ∆εν νοµίζω ότι θα εκλείψουν όµως, απλώς εµείς οι δηµοσιογράφοι πρέπει να είµαστε πιο ευέλικτοι και να βρίσκουµε λύσεις για να υποστηρίζουµε αυτό που αγαπάµε, να κάνουµε αυτό στο οποίο πιστεύουµε.

Πολλές φορές πρέπει να λείπετε από το σπίτι σας για αρκετό καιρό. Πώς το διαχειρίζεται αυτό η οικογένειά σας;

Όπως διαχειρίζεται και τα επαγγελµατικά ταξίδια του άνδρα µου. Τα παιδιά µου έχουν συνηθίσει να µε βλέπουν να εργάζοµαι σκληρά και δεν το θεωρώ αυτό κακό, αντιθέτως. Το έχω πει πολλές φορές ότι πιστεύω πως τα παιδιά θέλουν να βλέπουν ευτυχισµένους τους γονείς τους και καταλαβαίνουν ότι µε γεµίζει αυτό που κάνω και µε κάνει ευτυχισµένη. Εχω µεγάλη υποστήριξη από όλους.

Τι σας κάνει να χαµογελάτε στην καθηµερινότητά σας;

Η αγάπη από τους αγαπηµένους µου ανθρώπους.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved