Δεν πάει ο νους σας ποια εστεμμένη βρίσκεται στο τιμόνι του Survivor
Media

Δεν πάει ο νους σας ποια εστεμμένη βρίσκεται στο τιμόνι του Survivor

Έγινε γνωστή το 2011 μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate» όπου πήρε μέρος και αναδείχτηκε «Playgirl» και τώρα δουλεύει στο Survivor

Έκτοτε, συνεργάστηκε με γνωστούς οίκους μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ για να δουλέψει στο Survivor αρνήθηκε την συμμετοχή της σε ταινία.

Ο λόγος για την Εμινέ Γεσίρ, η οποία απαρνήθηκε την μαντίλα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Με καταγωγή από την Ξάνθη, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να μην σταθεί η θρησκεία της εμπόδιο στα όνειρά της και τα κατάφερε. Με σπουδές στο τμήμα Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έστειλε βιογραφικό στην εταιρία παραγωγής του Τούρκου καναλάρχη Ατζούν Ιλιτζαλί για την εταιρία που ήθελε να φτιάξει στην Ελλάδα, αφού ζητούσε άτομα που μιλούσαν καλά την τουρκική γλώσσα. Μπορεί η εταιρία να μην έγινε, αλλά εκείνος κράτησε δίπλα του αυτούς που είχε προσλάβει και η Εμινέ Γεσίρ θεωρείται το δεξί του χέρι.

Η παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο εκτός από πολύ δουλειά έχει και ώρες ξεκούρασης και εκείνη φροντίζει να ανεβάζει τις ομορφιές του νησιού στα social media.

H 28χρονη-σήμερα- Γεσίρ ήρθε στο προσκήνιο για την γνωριμία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού πολύ έσπευσαν να πουν ότι ανάμεσά τους υπάρχει ένα ειδύλλιο, αλλά σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια καθώς η νεαρή κοπέλα τα είχε με επιχειρηματία της Σκιάθου που είναι καλός φίλος του Ντάνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved