Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι είπε για την συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar
Media

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι είπε για την συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα καθίσει στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar που θα κάνει την εμφάνισή του στον ΑΝΤ1. 

Ανήκεις στην κατηγορία των παρουσιαστών που 6εν λένε σε όλα... «ναι», μόνο και μόνο για να βρίσκονται μπροστά από τα φώτα και τις κάμερες. Πώς σε έπεισαν, λοιπόν, από τον ΑΝΤ1 να πεις το «ναι» στο «Your Face»;

«Κοίταξε να δεις, δεν χρειάστηκε να καταβάλουν καμία προσπάθεια για να με πείσουν και αυτό σ' το λέω γιατί είπα αμέσως το ‘’ναι’’»

Με εκπλήσσει που είπες αμέσως «ναι»...

«Μα δεν είχα τίποτα να σκεφτώ»

Ήθελες δηλαδή η τηλεοπτική επιστροφή σου να γίνει μέσα από ένα σόου;

«Δεν θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με την τηλεοπτική επιστροφή μου. Η τηλεοπτική επιστροφή μου έτσι όπως. την εννοείς θα γινόταν αν αναλάμβανα κάτι δικό μου. Εδώ απλά συμμετέχω σε ένα αγαπημένο σόου»

Ανήκεις στους φανατικούς φίλους του «Your Face»;

«Φυσικά... Το παρακολουθούσα όλα τα προηγούμενα χρόνια και με διασκέδαζε αφάνταστα. Το απολάμβανα. Αυτός είναι και ο λόγος που δέχτηκα αμέσως την πρόταση των ανθρώπων του ΑΝΤ1 . Θέλησα να βρεθώ σε αυτή την παρέα για να το διασκεδάσω και για να περάσουμε όλοι καλά. Δεν είχα τίποτα να σκεφτώ, δεν υπήρχε κάτι με το οποίο έπρεπε να προβληματιστώ. Είναι ένα δοκιμασμένο πρόγραμμα, όλοι το ξέρουμε καλά, όλοι έχουμε περάσει καλά μαζί του και θα ξαναπεράσουμε. Είμαι βέβαιος γι' αυτό».

Πέρυσι είχαμε την εμφάνιση -έκπληξη του υπέροχου κυρίου Σταμάτη Φασουλή στο σόου, ο οποίος κατάφερε να κλέψει και την παράσταση...

«Ο Σταμάτης είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης και ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, απολαυστικός... Όμως, ο κόσμος ανθρώπους και καλλιτέχνες σαν τον Σταμάτη δεν μπορεί να τους φανταστεί... χαλαρούς και όταν αυτό συμβαίνει, είναι πάντα μία μεγάλη, ευχάριστη έκπληξη»

Και ξαφνικά έρχεται η στιγμή που αναλαμβάνεις καθήκοντα... κριτή!

«Ναι, έγινε κι αυτό σε αυτήν τη ζωή! Όμως, δεν νιώθω ως ένα μέλος μιας κριτικής επιτροπής, αλλά νιώθω μέλος μιας παρέας. Σε αυτό το σόου δεν έχουμε να κάνουμε με μια επιτροπή που μπροστά της βρίσκονται νέα παιδιά. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια επιτροπή που συναντά ανθρώπους γνωστούς, οι οποίοι έχουν ήδη διαγράψει μια πορεία. Δεν ξέρω αν θα δεχόμουν το ίδιο εύκολα μια πρόταση που θα είχε να κάνει με σόου στο οποίο θα έπρεπε να κρίνω όνειρα και καριέρες»

Αλήθεια, μέρος ως παίκτης θα έπαιρνες;

«Δύσκολο... Όλο αυτό που αναλαμβάνουν να κάνουν κάθε εβδομάδα όσοι συμμετέχουν στο «Face» απαιτεί μεγάλη αφοσίωση, πολλή μελέτη, πρόβες -εγώ για όλα αυτά δεν έχω χρόνο- και φυσικά κι ένα επίπεδο φωνής. Μπορεί να έχω ένα ταλέντο της μεταμφιέσεις και τις μιμήσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχω τη φωνή εκείνη που απαιτείται για να μπορέσεις να πάρεις μέρος στο «Your Face».

Θα είσαι αυστηρός;

«Όχι, δεν θα είμαι αυστηρός, θα λέω απλά τη γνώμη μου, αυτό που πιστεύω» είπε στο tvέθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved