Ξεπέρασαν τα 400.000 downloads τα Viber Sticker του Queen.gr!
Media

Ξεπέρασαν τα 400.000 downloads τα Viber Sticker του Queen.gr!

Μεγάλη ανταπόκριση επεφύλαξαν οι επισκέπτες του Queen.gr στο πρώτο στην Ελλάδα διαθέσιμο πακέτο Viber Stickers ψηφιακού Μέσου, το οποίο παρέχει η DPG σε συνεργασία με τη Viber. Πιο συγκεκριμένα, οι exposed users ξεπέρασαν το 1 εκατ. ενώ τα stickers έχουν χρησιμοποιηθεί πάνω από 5.000.000 φορές σε προσωπικές συνομιλίες χρηστών, ξεπερνώντας ήδη τις 400.000 downloads.

Όπως είναι γνωστό, το sticker pack παρέχει στους επισκέπτες του Queen.gr, αλλά και αντίστοιχα σε όλους τους χρήστες του Viber στην Ελλάδα, έναν νέο, άμεσο, αποτελεσματικό αλλά και διασκεδαστικό τρόπο επικοινωνίας, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται οπτικοποιημένες επιλογές επικοινωνίας τελευταίας τεχνολογίας.

Παράλληλα οι επισκέπτες του Μέσου, μπορούν να ακολουθήσουν το δημόσιο λογαριασμό του Queen.gr στο Viber (Queen.gr Viber Public Account) και να λάβουν αποκλειστικές συμβουλές ομορφιάς, καθώς και όλα τα πρόσφατα νέα γύρω από το lifestyle, από την ομάδα των Queen Bloggers, η οποία περιλαμβάνει προσωπικότητες όπως η Δούκισσα Νομικού, η Ισμήνη Νταφοπούλου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Νικολέττα Ράλλη, η Μαματσίτα, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου κ.α.

Η DPG Digital Media συνεχίζει να πρωτοπορεί και να διατηρεί μια δυναμική και 360o προσέγγιση στις ανάγκες του κοινού της, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει συνεχώς τη δυναμική της ανάπτυξη με στόχο την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών τόσο στους επισκέπτες των Μέσων της, όσο και στους διαφημιζόμενους.

Αυτή η νέα ψηφιακή υπηρεσία, ενισχύει περαιτέρω το ευρύ φάσμα μιας καινοτόμου συνεργασίας μεταξύ της DPG Digital Media και του Viber.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Queen.gr stickers εδώ: http://stickers.viber.com/pages/queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved