Κατερίνα Τσάβαλου: Μιλά για τη συνεργασία της με τον Μπουράκ Χακί
Media

Κατερίνα Τσάβαλου: Μιλά για τη συνεργασία της με τον Μπουράκ Χακί

Η Κατερίνα Τσάβαλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο κύκλος», στο θέατρο «Σταθμός». Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της μιλά για το ρόλο της.

«Παίζω τη Λίζα, μια κοπέλα που φαίνεται ότι είναι ελαφρόμυαλη στην αρχή και ότι θέλει να ζήσει πολλά πράγματα, αλλά προς το τέλος καταλαβαίνουμε γιατί είναι έτσι. Νομίζω ότι δικαιώνεται ο ρόλος της»

Πώς είναι η συνεργασία της με τον Μπουράκ Χακί;
«Ο Μπουράκ Χακί είναι καταπληκτικός άνθρωπος, εξαιρετικός ηθοποιός, η συνεργασία μας είναι άψογη και έχει πάρα, πάρα πολύ χιούμορ. Ειλικρινά περνάμε ωραία στο καμαρίνι, αλλά και στη σκηνή. Κάνω και εξάσκηση στα αγγλικά μου!»

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, κρατάς έναν δονητή. Έρχεται σε δύσκολη θέση; Ντρέπεται;
«Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση, γιατί αυτό εξυπηρετεί τον ρόλο μου. Και αυτό γίνεται στο πλαίσιο μιας κωμωδίας, που σημαίνει ότι δεν έχει βαρύτητα. Ντράπηκα μόνο όταν ήρθαν να με δουν οι γονείς μου. Σκέφτηκα πώς θα τους φανεί όταν θα το κρατάω, αλλά ευτυχώς και οι ίδιοι το πήραν στην πλάκα»

Στο έργο όπου πρωταγωνιστεί εργάζεται σε site γνωριμιών. Της έχουν στείλει πρόστυχα μηνύματα στα social media; «Ναι, δυστυχώς μου έχουν στείλει. Γι' αυτό τον λόγο έχω απενεργοποιήσει τα μηνύματα μου στη σελίδα μου. Αυτή η πλευρά των social media είναι λυπηρή! Ο καθένας, κρυμμένος πίσω από μια οθόνη και ανώνυμα τις περισσότερες φορές, νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει», λέει η ηθοποιός στη Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved