Tελικός Rising Star με πολλές εκπλήξεις
Media

Tελικός Rising Star με πολλές εκπλήξεις

Έπειτα από σχεδόν πέντε μήνες, τη Δευτέρα του Πάσχα στις 21.00, ο τοίχος του Rising Star θα σηκωθεί για τελευταία φορά.

Το εντυπωσιακό σόου του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία με έναν τελικό γεμάτο εκπλήξεις, καθώς η διαδικασία αλλάζει. Την Κυριακή 9 Απριλίου, οι 12 συμμετέχοντες που θα έχουν περάσει στον ημιτελικό θα ερμηνεύσουν τραγούδια τα οποία θα έχουν επιλέξει γι' αυτούς οι κριτές τους. Ο διαγωνιζόμενος που θα συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσοστό σ' αυτή τη φάση θα περάσει κατευθείαν στο live του μεγάλου τελικού. Οι υπόλοιποι 11 θα τραγουδήσουν ακόμη ένα τραγούδι και από αυτούς άλλος ένας παίκτης, που θα συλλέξει τις περισσότερες ψήφους, θα περάσει στον τελικό.

Ωστόσο, σ' αυτή τη φάση κάθε κριτής έχει το δικαίωμα να σώσει έναν διαγωνιζόμενο, δίνοντας του την ευκαιρία να τραγουδήσει τη Δευτέρα ταυ Πάσχα. Συνολικά έξι παίκτες θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο και το συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία έναν διαγωνιζόμενο, δίνοντας του την ευκαιρία να τραγουδήσει τη Δευτέρα τoυ Πάσχα.

Συνολικά έξι παίκτες θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο και το συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία. Το βράδυ του μεγάλου τελικού η διαδικασία θα είναι η εξής: Πρώτα απ' όλα θα υπάρχουν τρεις φάσεις. Στην πρώτη, οι έξι διαγωνιζόμενοι θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι.

Εκείνος που θα καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων από το κοινό θα περάσει αυτόματα στην τρίτη φάση. Έτσι, στη δεύτερη φάση, οι πέντε παίκτες που θα μείνουν θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι το οποίο έχουν παρουσιάσει ξανά σε άλλο live, και εκείνον που θα προτιμήσουν οι τηλεθεατές θα περάσει στην τρίτη φάση.

Πλέον, οι διαγωνιζόμενοι θα είναι δύο και το κοινό θα επιλέξει ποιος είναι το Rising Star της Ελλάδας. Στον μεγάλο τελικό, όμως, μας περιμένουν και πολλές εκπλήξεις. Στη σκηνή θα ανέβει ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος θα τραγουδήσει κάποιες επιτυχίες του, με σκοπό να ξεσηκώσει το κοινό.
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved