Γιάννης Ζουγανέλης: Μιλά για τον ρόλο του στο Daddy Cool
Media

Γιάννης Ζουγανέλης: Μιλά για τον ρόλο του στο Daddy Cool

Για τον ρόλο του στη σειρά «Daddy Cool», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Υποδύεστε έναν πολύ ευκατάστατο και... ακραίο πατέρα.

«Βεβαίως. Είναι ένας πατέρας που δεν ταιριάζει καθόλου με τη δική μου υπόσταση του πατέρα. Εμείς έχουμε αποστολή να υπηρετούμε την Τέχνη μέσα από την Υποκριτική η οποία είναι η Τέχνη της απόλυτης αλήθειας, δεν έχει καθόδου υποκρισία. Βεβαίως, λοιπόν, και υπάρχουν τέτοιοι πατεράδες τέτοιοι τύποι, της ματαιοδοξίας, της αυθαιρεσίας, του ψέματος και της ύλης. Έχω δει πολλούς τέτοιους, οπότε ήταν πολύ εύκολο να τον υποδυθώ»

Μας αρέσει, όμως, να βλέπουμε τον έρωτα να νικάει.

«Ο έρωτας είναι μεγάλο πράγμα, αλλά ζούμε σε αντιερωτική εποχή. Είναι η εποχή της απόλυτης πραγματικότητας και δεν έχει αλήθεια. Η πραγματικότητα έχει ψέμα, η αλήθεια έχει τρομερό έρωτα και δεν ζούμε αλήθεια. Κι αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να επικαλεστεί κάποιος για να παίξει»

Εννοείτε, στην εποχή που ζούμε;

«Ναι, φυσικά. Εγώ δεν πετάω τις ευθύνες στους πολιτικούς και το μπαλάκι των ευθυνών σε τρίτους. Εγώ πιστεύω ότι φταίμε όλοι για αυτό που περνάμε, αφού αυτοαναιρεθήκαμε ως άνθρωποι, γίναμε έρμαια ψευτοϊδεολογιών και δεν είμαστε όντα πολιτικά ούτε πολιτισμικά. Κοινώς, χάσαμε τη μπάλα. Ευτυχώς οι καλλιτέχνες την βρίσκουμε την μπάλα μερικές φορές όταν μπαίνουμε σε δημιουργικές λογικές», λέει ο ίδιος στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved