Η σπόντα του Σεργουλόπουλου: «Τα πρωινά τότε ήταν εκπομπές όχι τηλεμάρκετινγκ»
Media

Η σπόντα του Σεργουλόπουλου: «Τα πρωινά τότε ήταν εκπομπές όχι τηλεμάρκετινγκ»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση ενώ έριξε τις σπόντες του.

Με τη Μαρία κάνατε πρωινό στα χρυσά χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης και μας χαρίσατε μια υπέροχη εκπομπή και αναφέρομαι στο «Σαν στο σπίτι σας». Θα το ξαναέκανες;

Τότε οι πρωινές εκπομπές ήταν πραγματικά πρωινές εκπομπές. Δεν ήταν εκπομπές τηλεμάρκετινγκ. Τότε οι παρουσιαστές δεν αναγκάζονταν να πουλήσουν οι ίδιοι προϊόντα στο πλατό και να εξυπηρετούν οι ίδιοι όλες τις χορηγίες του καναλιού. Γι’ αυτό και είναι λογικό ο κόσμος να τείνει να γυρίσει την πλάτη σε αυτές τις εκπομπές. Όταν έχεις τους παρουσιαστές να λειτουργούν σαν πωλητές τηλεμάρκετινγκ και η εκπομπή είναι πλημμυρισμένη από διαφημιστικές υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως ο τηλεθεατές δεν θα σε προτιμήσει.

Μετά από 20 χρόνια τηλεοπτικού πρωταθλητισμού, ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που έχεις πάρει;

Πολλά πράγματα έχω μάθει.... Όμως, αυτό που έμαθα πρώτα απ' όλα είναι να μην κοιτάω τι κάνει ο άλλος. Όταν να μην.... αλληθωρίζω κοιτώντας τους απέναντι. Έμαθα να κοιτάω τη δουλειά μου και να φροντίζω διαρκώς να γίνομαι καλύτερος.... Καλύτερος μέσα και από τις σωστές, αλλά και από τις λανθασμένες επιλογές μου.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved