«Μοιραία Έλξη»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«Μοιραία Έλξη»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Νέα επεισόδια με πολλές ανατροπές έρχονται στη σειρά «Μοιραία Έλξη».

Ο Κορχάν συναντά τη Χούλια ή την Αϊσέ, όπως τη γνωρίζουν όλοι και της ζητά να έρθει να μείνει μαζί τους και να φροντίζει την Τζαχιντέ, καθώς προχωρά η εγκυμοσύνη της. Η άφιξη της Αϊσέ ταράζει τρομερά τη Τζαχιντέ που νιώθει την απειλή να πλησιάζει.Η Σουχάν έρχεται πιο κοντά με τον Τζεσούρ και εκείνος της ανοίγεται όλο και πιο πολύ ενώ είναι σχεδόν έτοιμος να της πει όλη την αλήθεια για το πώς ξεκίνησε η αρρώστια της μητέρας του. Η Σουχάν πιστεύει ότι ο Τζεσούρ ήρθε στην Κορλουντάγ για να ερευνήσει το θάνατο του πατέρα του και του εξομολογείται ότι έκανε κι εκείνη τις έρευνές της για το φόνο και ότι ο πατέρας της δεν είναι ο δολοφόνος. Ο Μπουλέντ προσπαθεί να πλησιάσει τη Σουχάν, αλλά εκείνη τον κρατά σε απόσταση.

Η Σουχάν θα γίνει μάρτυρας μιας απογοητευτικής σκηνής που κάνει ο πατέρας της και απογοητεύεται καθώς βλέπει το άλλο πρόσωπο του. Στη γενική συνέλευση, ο Ταχσίν διαφωνεί με την πρόταση ανοίγματος της εταιρίας προς τον κόσμο μόνο και μόνο επειδή υποστηριχτής της πρότασης ήταν ο Τζεσούρ. Τα παιδιά του όμως ψηφίζουν υπέρ, οπότε η εταιρία θα ανοίξει στον κόσμο του χωριού. Σε αντίποινα, ο Ταχσίν παντρεύεται την Ανταλέτ και την παρουσιάζει στην οικογένειά του, λέγοντας ότι από εδώ και στο εξής θα μένει μαζί τους.

Η Σουχάν και ο Κορχάν θυμώνουν με την εγκατάσταση της Ανταλέτ στο σπίτι τους. Γι’ αυτό , η Σουχάν, για να μην βλέπει τον πατέρα της με τη νέα του σύζυγο, φεύγει μαζί με τον Τζεσούρ για την Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά και ο Τζεσούρ θα δει πιο καθαρά την ευαισθησία της καθώς και το πόσο θύμα έχει πέσει στα ψέματα του πατέρα της. Η ερωτική χημεία μεταξύ τους θα φουντώσει. Μεθυσμένη η Σουχάν, αρχίζει να του δείχνει έμπρακτα πως αισθάνεται και πόσο αντιπαθεί τη Μπανού. Ο Τζεσούρ, όμως θα καταφέρει να αντισταθεί στην πρόκληση της Σουχάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved