Οι γάμοι, τα διαζύγια και η καλλονή σύντροφος του Τούρκου καναλάρχη
Media

Οι γάμοι, τα διαζύγια και η καλλονή σύντροφος του Τούρκου καναλάρχη

Ο Ατσούν Ιλιτζάλι έγινε γνωστός στην χώρα μας μέσα από το Survivor, αφού σε αυτόν ανήκουν τα δικαιώματα. 

Ο Ατσούν Ιλιτζάλι έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φορές, ενώ τώρα σύντροφος του είναι μια 27χρονη καλλονή, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη. Συνολικά, είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και στο παρελθόν του έχουν «χρεώσει» ακόμη και σχέση με την εκρηκτική Αντριάνα Λίμα. Οι φήμες είχαν φουντώσει όταν το μοντέλο είχε αρχίσει να κάνει έκτακτες εμφανίσεις σε εκπομπές του επιχειρηματία στην τηλεόραση, ενώ αρκετές φορές «συνελήφθησαν» από τον φωτογραφικό φακό να κυκλοφορούν μαζί και εκτός εργασιακού περιβάλλοντος. Πάντως, η νέα του σύντροφος, Σεϊμά Σουμπάσι, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το καλλίγραμμο μοντέλο. Γεννημένη το 1590, ήταν μόλις 20 ετών όταν ΐρέλανε τον Τούρκο καναλάρχη. Η σχέση τους είχε διχάσει την τουρκική κοινωνία, με τη μισή να την αποκαλεί «ξελογιάστρα» και την άλλη μισή να την αγαπά πολύ. Γνωρίστηκαν στο τουρκικό «So You think you can dance», όταν εκείνη έντυνε τους παίκτες και τους παρουσιαστές ως ενδυματολόγος.

Ο επιχειρηματίας τότε ήταν παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγο του, Ζεϊνέπ, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, ενώ είχε ακόμη μία από την πρώτη του σύζυγο, Σεντά, που είχε παντρευτεί το 1988. Οι συζητήσεις άρχισαν στους κοσμικούς κύκλους όταν μαθεύτηκε η σχέση του με τη Σεϊμά, με τη σύζυγο του να ζητά διαζύγιο και μέρος της τεράστιας περιουσίας του. Στη συνέχεια, ηρέμησαν τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι, μέχρι που μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της ξανθιάς καλλονής και το διαζύγιο βγήκε με συνοπτικές διαδικασίες!

Τώρα, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά μαζί μεγαλώνουν την κόρη τους, Μελίσα, και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο λογαριασμός της Σεϊμά στο instagram κλέβει τις εντυπώσεις με τις φωτογραφίες που ανεβάζει από τη χλιδάτη ζωή της δίπλα στον Τούρκο παραγωγό, οι οποίες κάθε άλλο παρά θετικό αντίκτυπο έχουν στην Τουρκία. Βλέπετε, το παραμύθι του... φτωχόπαιδου που ξαφνικά βρέθηκε μέσα στα πλούτη έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, ακολουθώντας την πορεία των αισθαντικών σίριαλ, που γνώρισαν ιδιαίτερη άνθηση στη γείτονα τα τελευταία χρόνια. Αυτό το διάστημα το ζεύγος είναι μαζί στον Άγιο Δομίνικο και απολαμβάνουν οικογενειακώς τον ήλιο και τη θάλασσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved