Survivor: Ο άνθρωπος που εντόπισε τον Ντάνο και τον Μάνατζερ ράγκμπι
Media

Survivor: Ο άνθρωπος που εντόπισε τον Ντάνο και τον Μάνατζερ ράγκμπι

Μπορεί η παραγωγή να έκανε την επιλογή εκείνων που μπήκαν στο Survivor, αλλά κάποιος άλλος προσπάθησε να τους αποκωδικοποιήσει έτσι ώστε να δει μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα όριά τους. 

Αυτός, ο άνθρωπος δεν ήταν άλλος από τον ψυχολόγο Χοϊμές, ο οποίος έχει δουλέψει σε όλα τα επιτυχημένα talents show και ριάλιτυ που είχαν να κάνουν με εγκλεισμό και αντίξοες συνθήκες.

Όταν επιλέχθηκαν οι πρώτοι παίκτες με τη συμμετοχή των μελών της εταιρείας παραγωγής, ακολούθησε η διαδικασία της συνέντευξης με τον ψυχολόγο. Αυτό το αποκάλυψε πριν από μερικές εβδομάδες η διευθύντρια του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα». Όταν θα επιλέγονται τα πρόσωπα κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει και φυσικά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόσο επιτυχημένες θα αποδειχθούν οι συνθέσεις των ομάδων. Ωστόσο ο κ. Χοϊμές είναι αυτός που ανακαλύπτει τι κρύβεται πίσω από κάθε πρόσωπο και καταλήγει στην τελική του πρόταση, πάντα συμβουλευτικά και σε συζητήσείς με την παραγωγή.

Είναι ο άνθρωπος που διαβλέπει τη δυναμική που κρύβεται πίσω από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστό Ντάνο, και φυσικά αποκωδικοποιεί από πολύ νωρίς την επιθυμία του να πλάσει ένα προφίλ φερέλπιδος πολιτευτή, το οποίο θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια μέσα από τις συνεντεύξεις και τις εξομολογήσεις των φίλων και των οικείων προσώπων του.

Με την ίδια μαεστρία επιλέγει και τα πρόσωπα που στελεχώνουν τους Διάσημους, καθώς οι υποψηφιότητες ήταν πολλές αλλά δεν κατάφεραν να κόψουν όλες το νήμα. Και εδώ πάλι δεν έχει σημασία για την ομάδα του κάστινγκ η δημοτικότητα που πολλοί φαντάζονταν ότι θα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας, αλλά κυρίως η προσωπικότητα και μάλιστα το πώς θα εξελιχθεί και θα ξεδιπλωθεί, όταν πλέον θα έχουν όλοι αγγίξει τα όρια τους και η συμβίωση θα δοκιμάζεται έντονα. Πόσοι δεν αναρωτήθηκαν τι δουλειά έχει ο Μπο στο παιχνίδι όταν αυτό ξεκινούσε, ενώ εξέφραζαν την αμφιβολία τους για τις κατά πόσο μια σχεδόν άγνωστη αθλητικογράφος θα καταφέρει να κεντρίσει το ενδιάφέρον του κόσμου. Απλώς τότε δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αυτό που είχαν δει τα έμπειρα μάτια.

Στελέχη από τον ΣΚΑΪ μιλώντας στο εφημερίδα εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την ακρίβεια, τον ενθουσιασμό τους για το αλάνθαστο κριτήριο του κ. Χοϊμέ, καθώς ο ανθρώπινος παράγοντας είναι το μυστικό που κρύβεται πίσω από τη μεγάλη επιτυχία του ριάλιτι. Σε συνδυασμό με την έξυπνη κίνηση να ανακατευτούν οι ομάδες με τρόπο τέτοιο ώστε να ενταθεί η ίντριγκα αλλά και το φρενάρισμα των διαρροών που έπληξαν σε κάποιον βαθμό το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού κάνουν σαφές πλέον ότι το «Survivor» καλά κρατεί. Άλλωστε, πριν από μερικές ημέρες άρχισαν οι προετοιμασίες για το «Survivor 2»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved