«So You Think You Can Dance»: Όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση για τα media
Media

«So You Think You Can Dance»: Όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση για τα media

Λίγο πριν την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου και βραβευμένου μουσικού talent show, τη M. Δευτέρα 10 Απριλίου, οι συντελεστές του “You Think you can dance” και ο ΑΝΤ1 διοργάνωσαν μία “on the spot” εκδήλωση για τα media.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κτίριο 56 (Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος) εκεί όπου χτυπά η καρδιά του χορευτικού talent show. Δημοσιογράφοι από όλα τα μέσα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που πραγματοποιούνται οι Auditions και τα Bootcamps. Τόσο η τοποθεσία όσο και ο χώρος επιλέχθηκαν για να ταιριάζουν στο concept του “So You Think You Can Dance” για μία πιο street αισθητική, πιάνοντας τον παλμό των υποψηφίων κάθε ηλικίας.

Παρόντες ήταν συντελεστές του show, η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού καθώς και οι 5 κριτές, Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννης Μελισσανίδης.

Οι εκπρόσωποι από κάθε μέσο είχαν τη δυνατότητα να θέσουν τις ερωτήσεις τους στην παρουσιάστρια και στην κριτική επιτροπή του “So You Think You Can Dance”, να μάθουν αποκλειστικές πληροφορίες για το show και να ανακαλύψουν μία πιο προσωπική πλευρά των ανθρώπων που θα βλέπουμε σε καίριο ρόλο από την Παρασκευή 21 Απριλίου. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στον εντυπωσιακό χώρο παίρνοντας μία γεύση από το συναρπαστικό κόσμο του “So You Think You Can Dance”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved