Αλεξάνδρα Τσόλκα: «Οι κόρες μου με έχουν ταξιδέψει σε τόπους αθωότητας, εµπιστοσύνης, αγάπης»
Media

Αλεξάνδρα Τσόλκα: «Οι κόρες μου με έχουν ταξιδέψει σε τόπους αθωότητας, εµπιστοσύνης, αγάπης»

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα, εκτός από την καίρια κριτική της και τον σχολιασμό της στα πλατό της εκπομπής "Αποκαλυπτικά", είναι και μία γλυκιά μαμά για τις δύο κόρες της που απ' ό,τι φαίνεται είναι η απόλυτη προτεραιότητά της... 

Είσαι µαµά δύο κοριτσιών. Τι έχεις µάθει από τα παιδιά σου;

Με έχουν ταξιδέψει σε τόπους αθωότητας, εµπιστοσύνης, αγάπης χωρίς χρεώσεις, υπευθυνότητας, ωριµότητας, οµορφιάς, αφοσίωσης, τρυφερότητας, µε προσκόλληση σε συναισθήµατα και όχι υλικές αηδιούλες. Υπάρχω για τα παιδιά µου. Η ανάσα τους όταν κοιµούνται, αυτή η ρυθµική αναπνοούλα, είναι η καλύτερη µουσική του κόσµου. Η αφή της τρυφερής τους σάρκας, η µυρωδιά τους σαν ταλκ, το κοίταγµά τους στο πρωινό ξύπνηµα, είναι τα φυλαχτά µου και η ευλογία του κόσµου όλου.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το παραµύθι σου «Η κακιά µάγισσα παραιτείται». Γιατί παραµύθι;

Παραµύθια είναι όλα. Η πρόθεση για να διαλέξεις αναγνώστες αλλάζει. Έγραψα αυτή τη φορά για παιδιά, πρώτα απ’ όλα για τα δικά µου. Να τους εξηγήσω, να τα προετοιµάσω, να τους απολογηθώ, να τα πιάσω απ’ το χεράκι µε λέξεις για έναν κόσµο που µπορεί να µοιάζει σκοτεινός και φοβερός, αλλά εµείς κάνουµε το καλό να νικά. Στα παιδιά χρωστάµε λέξεις, στους υπόλοιπους όλους ίσως και να τις χαλαλίζουµε.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved