Τσιτσιμπίκου-Καμπάκογλου: Πώς περνούν τον χρόνο τους εκτός πλατό;
Media

Τσιτσιμπίκου-Καμπάκογλου: Πώς περνούν τον χρόνο τους εκτός πλατό;

Είναι δυο γυναίκες δυναμικές και αφοσιωμένες στην δουλειά τους. Ωστόσο, πάντα βρίσκουν χρόνο για τις ίδιες και την οικογένειά τους. 

Ποιες είναι οι δραστηριότητες σας εκτός πλατό;

Ρένια Τσιτσιμπίκου: «Περνάω δυστυχώς αρκετές ώρες μπροστά στους υπολογιστές, λόγω δουλειάς. Κατά τ' άλλα, χαλαρώνω μαγειρεύοντας και ξεκλέβω χρόνο για λίγη· γυμναστική και πολλές βόλτες με το κουτάβι μου, που μου έχει κλέψει την καρδιά!»

Αθηνά Καμπάκογλου: «Θέατρο, διάβασμα και -το κυριότερο- ξεκούραση».

Από ποια προσωπικότητα θα θέλατε να πάρετε συνέντευξη;

Ρένια: «Τον Βασίλη Τσιτσάνη».

Αθηνά: «Θα ήθελα να έχω συναντήσει τη Φρίντα Κάλο, τη Μαρία Κάλλος, τη Μαρίκα Κοτοπούλη και ιδανικά θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τη Μέριλ Στριπ και τον Αλ Πατσίνο».

Γιατί επιλέξατε τη δημοσιογραφία;

Ρένια: «Γιατί δεν σε αφήνει ποτέ να βαρεθείς, δεν σε εγκλωβίζει πίσω από ένα γραφείο, γιατί σε στέλνει εκεί που γράφεται η (κάθε) ιστορία, γιατί δεν έχει ωράριο!».

Αθηνά: «Γιατί έρχεσαι σε καθημερινή και άμεση επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους, γιατί δεν πλήττεις, γιατί νιώθεις δημιουργικός, γιατί μπορείς να ξυπνάς αργά».

Πώς ξοδεύετε τον ελεύθερο χρόνο σας;

Ρένια: «Λατρεύω να κάνω εκδρομές, να βρίσκομαι με τους φίλους μου για φαγητό ή -ακόμα καλύτερα- να σκαρώνουμε αυτοσχέδια γλέντια με παλιά λαϊκά τραγούδια. Στις πιο προσωπικές μου ώρες, μου αρέσει να γράφω στο blog μου, ιστορίες από τα ταξίδια μου ή την καθημερινότητα μου».

Αθηνά: «Ποτέ δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο, είμαι μια τεμπέλα που πάντα εργαζόταν πολύ, με έναν περίεργο τρόπο, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν μου φθάνει το 24ωρο».

Πώς ξορκίζετε κάθε τι αρνητικό στη ζωή σας;

Ρένια: «Αναζητώ καταφύγιο στους ανθρώπους που αγαπώ». Αθηνά: «Με βουτιές στη θάλασσα, με βουτιές στην ποίηση και στο θέατρο και επισκέψεις στον Άγιο Πορφύριο, στη Μαλακάσα».

Τι ονειρεύεστε;

Ρένια: «Να ξεκινήσω όσο πιο σύντομα γίνεται ένα non stop ταξίδι σε όλον τον κόσμο μαζί με το σύντροφο μου».

Αθηνά: «Να ορθοποδήσει η χώρα μας και σε προσωπικό επίπεδο να ζήσω με τον άντρα μου για πολλά ακόμα χρόνια και να δω την κόρη μου να πραγματοποιεί τα όνειρα της» δήλωσαν στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved