Έρχεται η νέα σειρά του Alpha «Παραμύθι αλλιώς…»
Media

Έρχεται η νέα σειρά του Alpha «Παραμύθι αλλιώς…»

Κάστρα, ιππότες, μάγοι, βασιλιάδες και έρωτες με φόντο τον Μεσαίωνα! Η νέα... παραμυθένια σειρά του Alpha υπόσχεται γέλιο και συγκίνηση.

Από αναβολή σε αναβολή πήγαινε η νέο φιλόδοξη σουρεαλιστική κωμωδία εποχής «Παραμύθι αλλιώς» (αρχικά είχε τον τίτλο «Παραμύθι ν' αρχινήσει»), που ήταν να προβληθεί από τον Alpha Ελλάδας και Κύπρου μετά τα Χριστούγεννα. Κι εκεί που είπαμε ότι μάλλον μπήκε για τα καλά στο ψυγείο, τουλάχιστον ως την ερχόμενη σεζόν, οι συντελεστές έβαλαν τις... μηχανές στο φουλ για να προχωρήσουν τα γυρίσματα με γοργούς ρυθμούς.

Όπως όλα δείχνουν, το πρωτότυπο πρότζεκτ θα πάρει τελικά θέση στους δέκτες μας στις αρχές ή στα μέσα Μαΐου, ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο. Βέβαια όλη αυτή η καθυστέρηση δεν ήταν και τόσο περίεργη, αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές παραγωγές που έχουν γυριστεί ποτέ στο «νησί της Αφροδίτης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Τηλέραμα, οι δημιουργοί της σειράς δουλεύουν σκληρά ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αληθοφανές το αποτέλεσμα. Γι' αυτό όχι μόνο απέφυγαν εντελώς το στούντιο, αλλά για τις ανάγκες του στόρι αναστηλώθηκαν εγκαταλειμμένα χωριά και κάστρα προκειμένου τα γυρίσματα να γίνουν σε φυσικούς, ρεαλιστικούς χώρους.

Παράλληλα, οι ηθοποιοί εκπαιδεύτηκαν συστηματικά στην ιππασία και στην ξιφασκία. Το θέμα είναι βέβαια πότε θα προγραμματιστεί η προβολή της σειράς, καθώς αν βρεθεί απέναντι στον... τυφώνα Survivor δεν θα έχει πολλές ελπίδες... επιβίωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved