Rising Star: Οι 6 φιναλίστ αποκαλύπτουν τι νιώθουν πριν τον τελικό
Media

Rising Star: Οι 6 φιναλίστ αποκαλύπτουν τι νιώθουν πριν τον τελικό

Οι 6 φιναλίστ του Rising star μιλούν και αποκαλύπτουν τι νιώθουν πριν τον μεγάλο τελικό του show.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Για την πρόκριση

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος. Όλο αυτό που συνέβη είναι μαγικό και πραγματικά νιώθω την αγάπη του κόσμου και τη θετική ενέργεια που μου δίνει. Νιώθω πολύ ευλογημένος που κατάφερα να κάνω το υψηλότερο ποσοστό και πέρασα πρώτος. Είμαι και πολύ τυχερός και ο Θεός βοηθάει. Δεν έχω άγχος όσον αφορά για τη νίκη. Πάντα, όπως έχω πει, θέλω να πηγαίνω βήμα βήμα. Πέρασα κι αυτό το βήμα, λοιπόν, και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Αυτό που με καίει περισσότερο είναι να ευχαριστηθώ εγώ την ερμηνεία μου. Έτσι κι αλλιώς εδώ που έχουμε φτάσει πιστεύω ότι είμαστε όλοι πολύ καλοί. Υπάρχουν πολλές ξεχωριστές φωνές στο παιχνίδι όποιος και να κερδίσει πιστεύω ότι θα το αξίζει» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

Για τον τελικό

«Στον τελικό ελπίζω να αγγίξω πολύ κόσμο, τα κομμάτια θα είναι πολύ καλά, με πολύ συναίσθημα και θα κάνω αυτό που κάνω πάντα θα δώσω την ψυχή μου».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

Για την πρόκριση

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία που πέρασα στον τελικό. Το "Rising Star" είναι ένα μουσικό ταξίδι όπως και για όλα τα παιδιά. Όλοι θα θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό και τώρα υπάρχει το σχετικό άγχος. Είναι πολλές οι πρόβες, είναι πολλά τα τραγούδια, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να μαζέψουμε δύναμη και ενέργεια για να πάμε καλά».

Για τον τελικό

«Ετοιμάζω κάτι που είναι πάλι στα νερά μου, είναι στο στοιχείο μου. Εύχομαι να έχω τον κόσμο μαζί μου, όπως τον έχω μέχρι στιγμής και τον ευχαριστώ πολύ, για πάω άσο γίνεται καλύτερα στον τελικό».

ΠΑΝΟΣ ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ

Για την πρόκριση

"Δεν το περίμενα πως θα περνούσα στον τελικό, είναι κάτι καταπληκτικό αυτό που συνέβη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος όπως και κάθε άλλος στη θέση μου. Όσο πιο ψηλά καταφέρω να φτάσω, καλό θα είναι».

Για τον τελικό

«θα τραγουδήσω κομμάτια τα οποία αγαπώ πολύ, που είναι και το πιο σημαντικό από όλα. Κομμάτια τα οποία είναι στο στιλ μου και στον τρόπο που τραγουδάω. Ελπίζω όπως αγγίζουν τα τραγούδια αυτά εμένα έτσι να καταφέρω να αγγίξουν και τον κόσμο».

ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΠΩΤΙΔΟΥ

Για την πρόκριση

«Τελικός είναι, επομένως είναι λογικό να χαίρομαι. Δεν το περίμενα. Είμαι ευχαριστημένη που εχω φτάσει μέχρι εδώ, οπότε δεν είμαι αγχωμένη. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θέλω. να το ευχαριστηθώ εγώ»

Για τον τελικό

«Θα κάνω ενα καταπληκτικό ντουέτο με τον Αντώνη Ρεμο και θα ερμηνεύσω τραγούδια λαϊκά και παλιά»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΑΚΛΝΑΣ

Για την πρόκριση

«Νιώθω πολύ ευλογημένος, πολύ χαρούμενος που έφτασα ως εδώ. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Παρ' όλ' αυτά νιώθω και μια πικρία, γιατί αποχώρησαν κάποια παιδιά. Με όλους έχουμε δεθεί,-αλλά ειδικά με αυτούς που αποχώρησαν είχαμε δέσει και ως χαρακτήρες, κάναμε πλάκα στα backstage, τους εκτιμώ και ως προσωπικότητες και ως φωνές. Πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο που φτάσαμε δεν παίζει ρόλο ο νικητής, ούτε ποιος Θα βγει πρώτος, δεύτερος ή τρίτος. Μέχρι εδώ που έφτασα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, δεν μπορώ να πω ότι είμαι αγχωμένος. Αγχωμένος ήμουν στον ημιτελικό, κυρίως, γιατί ήξερα πως Θα έφευγαν τα μισά άτομα και υπήρχαν 50% πιθανότητες να είμαι μέσα. σε αυτούς. Τελικά, η Δέσποινα με εμπιστεύεται, πιστεύει σε εμένα για τον τελικό και με επέλεξε». Για τον τελικό

«Όπως ξεκίνησα ετσι και θα κλείσω. Όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι θέλω και να τελειώσει το Rising Star για μενα».

ΕΕΛΛΥ ΒΟΥΔΟΥΡΗ

Για την πρόκριση

«Σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, γιατί πιστεύω άτι αν κάτι είχε αξία ως η στόχος εξαρχής, ήταν ο τελικός, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένη από το γεγονός ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ. Πάντα έχω άγχος σε όλες μου τις εμφανίσεις, κυρίως γιατί θέλω να κάνω καλές εμφανίσεις όχι για το αποτέλεσμα. Καμιά φορά μπορεί να πούμε κάποια κομμάτια τόσο καλά για εμάς κι όμως αυτό να μη φτάσει στον κόσμο. Οπότε περισσότερο με ενδιαφέρει να τα νιώσω εγώ καλά». Για τον τελικό «Μου έχει αναθέσει ο Κώστας Μακεδόνας μερικά κομμάτια τα οποία είναι από τα κορυφαία που υπάρχουν και αυτή την περίοδο στη μουσική αλλά και λίγο πιο παλιά. Είναι όλα τους πάρα πολύ αγαπημένα μου. Πιστεύω ότι τα τραγούδια που θα πω στον τελικό θα έχουν το χαρακτήρα μου και το ύφος τους θα ταιριάζει πάρα πολύ στο ύφος της μουσικής που θα ήθελα να κάνω στο μελλον. Πιστεύω ότι είναι και τραγούδια πάρα πολύ δυνατά, τα οποία θα φτάσουν στον κόσμο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved