Τι απαντά ο Alpha για τη Μενεγάκη και τις φήμες για βραδινή εκπομπή
Media

Τι απαντά ο Alpha για τη Μενεγάκη και τις φήμες για βραδινή εκπομπή

Πολλά είναι τα σενάρια που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη από τον Οκτώβριο να αναλαμβάνει βραδινή εκπομπή στη ζώνη prime time από τη συχνότητα του Alpha. Τι απαντά όμως επίσημα σχετικά με το θέμα ο σταθμός της Κάντζας;


"Η Ελένη εξακολουθεί να κάνει τις διακοπές της...Για την ώρα δεν έχει έρθει στο κανάλι ,ούτε καμία συζήτηση έχει γίνει με τους υπευθύνους. Με άλλα λόγια ραντεβού της Ελένης με την διοίκηση δεν έχει υπάρξει, όπως επίσης δεν έχει υπάρξει και καμία ... "απαίτηση" που να έχει να κάνει με την βραδινή παρουσία της γνωστής παρουσιάστριας στο πρόγραμμα του καναλιού.

Ναι, η Ελένη έχει υπογράψει έναν όρο μέσα στο συμβόλαιό της που έχει να κάνει και με την παρουσίαση ενός βραδινού πρότζεκτ εκτός του πρωινού , όμως, αυτός ο όρος έχει υπογραφεί προ 3ετίας και θα ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή αν και εφόσον βρεθούν οι δύο πλευρές ,το συζητήσουν ,εντοπίσουν κάτι που πραγματικά να τους ενδιαφέρει και θελήσουν να το κάνουν. Μέχρι αυτό να συμβεί, τίποτα νεότερο δεν έχει υπάρξει. Άλλωστε, το ότι η Ελένη θα κάνει βραδινή εκπομπή είναι ένα από τα σενάρια που διαβάζουμε όλα αυτά τα χρόνια συχνά-πυκνά" ξεκαθαρίζει ο σταθμός μέσω του γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων του καναλιού.
Πηγή: tlife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved