Δεν φαντάζεστε τι αλλαγές έρχονται στον ΑΝΤ1 λόγω του «τυφώνα» Survivor!
Media

Δεν φαντάζεστε τι αλλαγές έρχονται στον ΑΝΤ1 λόγω του «τυφώνα» Survivor!

∆υναµική επανεκκίνηση από σχεδόν µηδενική βάση σχεδιάζει να κάνει ο ΑΝΤ1 την προσεχή σεζόν, ανανεώνοντας εκ βάθρων τον τοµέα της ψυχαγωγίας.

Μετά τις σαρωτικές αλλαγές στις ισορροπίες ανάµεσα στους τηλεοπτικούς σταθµούς και το «σοκ» που προκάλεσε το φαινόµενο «Survivor», το κανάλι του Αµαρουσίου ετοιµάζεται να τα αλλάξει όλα, να πατήσει το «reboot» και να ξεκινήσει πάλι το στήσιµο του προγράµµατος από το µηδέν. Από τον Οκτώβριο τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Όπως λένε χαρακτηριστικά πηγές από το Μαρούσι, «µόνο οι ειδήσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης και το πρωινό µε τη Φαίη Σκορδά θα µείνουν ως έχουν».
Ο τοµέας της ψυχαγωγίας µπαίνει στο µικροσκόπιο και ετοιµάζεται για ολικό λίφτινγκ. Από τα προγράµµατα που µεταδίδονται τώρα στον ΑΝΤ1, καµία σειρά µυθοπλασίας δεν θα συνεχιστεί του χρόνου. Επειτα από τέσσερα χρόνια, το «Μπρούσκο» κατεβάζει οριστικά αυλαία, ενώ το ίδιο ισχύει για τα «∆ίδυµα φεγγάρια», τους «Συµµαθητές», το «Daddy cool» και το «Ταµάµ», που ολοκληρώνουν τον κύκλο τους σταδιακά έως τον Ιούνιο. Και από τις ψυχαγωγικές εκποµπές και τα σόου, όµως, δεν φαίνεται να... επιβιώνει κάποιο, τουλάχιστον όχι χωρίς να υποστεί σηµαντικές αλλαγές. Στο νέο πρόγραµµα είναι οριστική η απόφαση να µην επιστρέψει µε νέο κύκλο επεισοδίων το «Lucky room», ενώ εξαιρετικά αµφίβολο θεωρείται να υπάρξει δεύτερος κύκλος του «Rising Star».
Ευρείες αλλαγές, όµως, θα υποστούν και όλες οι ψυχαγωγικές εκποµπές στη late night, αλλά και το Σαββατοκύριακο. Τα πρόσωπα µένουν, αλλά τα κόνσεπτ αλλάζουν. Σύµφωνα µε πληροφορίες, επανεξετάζεται το τι εκποµπή θα κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, γεγονός που ενδέχεται να σηµάνει το τέλος του «The 2night show», τουλάχιστον όπως το ξέραµε. Αντίστοιχα, συζητήσεις για ανανέωση της συνταγής του «Ράδιο αρβύλα» θα γίνουν µε τον Αντώνη Κανάκη, ενώ σε νέα βάση τίθεται και το θέµα της εκποµπής που θα κάνει ο Θέµος Αναστασιάδης, αλλά και το «Πρωινό Σουκού» µε τη Μαρία Μπεκατώρου.
Όπως αναφέρουν πηγές από τον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με τη real, η επιχείρηση ανανέωσης δεν σηµαίνει απαραίτητα στροφή σε ριάλιτι. Στόχος είναι να βρεθούν ενδιαφέρουσες προτάσεις από όλα τα είδη προγράµµατος (σειρές, τηλεπαιχνίδια, σόου), τα οποία θα αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και θα φρεσκάρουν τον αέρα του καναλιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved