Δημήτρης Αρβανίτης: «Πρέπει, να εγκαταλείψουμε τη φραπεδιά και μέσα στη Βουλή και έξω από τη Βουλή»
Media

Δημήτρης Αρβανίτης: «Πρέπει, να εγκαταλείψουμε τη φραπεδιά και μέσα στη Βουλή και έξω από τη Βουλή»

Ακούμε από τους ανθρώπους της τηλεόρασης ότι τα τουρκικά σίριαλ απειλούν την ελληνική μυθοπλασία ή τα ριάλιτι απειλούν την ελληνική μυθοπλασία.

Τελικά, τι απειλεί την ελληνική μυθοπλασία για τον Δημήτρη Αρβανίτη;

«Δεν την απειλεί τίποτα, παρά μόνο ο ίδιος της ο εαυτός. Η μυθοπλασία έχει μεγάλο κόστος, σε σχέση με το αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει χρηματικά. Άρα, εάν δεν πουλήσει και στο εξωτερικό τα προϊόντα της, δεν θα επανέλθει ποτέ. θα γίνεται κάθε φορά με λιγότερα λεφτά, θα είναι πιο ισχνή. Δεν ψάχνει συμμαχίες η ελληνική τηλεόραση στο εξωτερικό, παράγει προϊόντα μόνο για εσωτερική κατανάλωση...»

Μία δικαιολογία που ακούμε συχνά είναι ότι με μικρό μπάτζετ δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο...
«Πράγματι. Όταν, όμως, δεν έχεις λεφτά, ψάχνεις άλλους τρόπους λειτουργίας. Παίρνεις τρία κανάλια και φτιάχνουν το ίδιο προϊόν είμαστε 10.000.000 όλοι και όλοι, είμαστε ένα επαρχιακό κανάλι της Αμερικής. Πρέπει τα κανάλια να συμπαράγουν και επίσης πρέπει να βρουν ξένους συμπαραγωγούς για να έχουν έκτων προτέρων πουλήσει τα προϊόντα τους. Είναι σημαντικό, επίσης, να υπάρχει τεχνογνωσία. Ας παίζουν δύο κανάλια την ίδια ώρα το ίδιο προϊόν.

Δεν είναι τόσο τραγικά. Απλώς είμαστε Έλληνες και ο καθένας έχει το μαγαζί του και το κοιτάει με υπερπροστατευτικότητα. Θα έδινε δύναμη αυτό στα κανάλια. Πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, σύμφωνα με την εποχή που διανύουμε. Είναι η εποχή της παραγωγικότητας και της εξαγωγής των προϊόντων. Πρέπει, να εγκαταλείψουμε τη φραπεδιά και μέσα στη Βουλή και έξω από τη Βουλή αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί. Αν θέλουμε να έχουμε παραγωγικότητα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εργαλεία με τα οποία μπορείς να πάρεις λεφτά», λέει ο ίδιος στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved