Μαρία Μπεκατώρου: «Το ότι θα βρεθούμε απέναντι από το "Survivor" δεν λέει τίποτα»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Το ότι θα βρεθούμε απέναντι από το "Survivor" δεν λέει τίποτα»

«Το ότι θα βρεθούμε απέναντι από το "Survivor" δεν λέει τίποτα! Είμαστε δύο διαφορετικά προγράμματα», δηλώνει η Μαρία Μπεκατώρου λίγο πριν την πρεμιέρα του YFSF 4.

«Το YFSF έχει το κοινό του. Το σίγουρο είναι πως ξεκινάμε με πολλή όρεξη. Οσο μεγαλώνω, δεν δίνω τόση σημασία στα ποσοστά τηλεθέασης, δεν είμαι μανιακή. Περισσότερο πιστεύω στις ωραίες δουλειές» είναι η ειλικρινής απάντηση της Μαρίας Μπεκατώρου στην espresso στο ερώτημα αν φοβάται το... θωρηκτό «Survivor».

Και με την ίδια απλότητα μιλά, μεταξύ άλλων, και για τον φίλο της Νίκο Μουτσινά.

«Τον θεωρώ αδελφό μου. Είναι η οικογένειά μου. Νιώθω πως ό,τι και να μου συμβεί, ακόμη και στις 3 τη νύχτα, αν τον καλέσω, θα έρθει να με βρει».

Για τον Σταμάτη Φασουλή, το δις εξαμαρτείν... είναι απόδειξη σοφού ανδρός! «Στο "YFSF"τη βρίσκω! Από μικρός λάτρευα τις μιμήσεις, αλλά δεν τα κατάφερνα. Και θα σας εξομολογηθώ κάτι. Παιδάκι ήμουν και υποδυόμουν τον Μινωτή, την Παξινού, τον Χορν, τον Καζαντζίδη...» λέει, προφανώς για να δικαιολογήσει γιατί είναι κριτής και όχι παίκτης!

Ο ίδιος σχολιάζει και την προσθήκη στην επιτροπή δύο νέων μελών! «Είμαι πολύ χαρούμενος! Τον Φώτη τον ξέρω από παιδί, τον έχω σκηνοθετήσει κιόλας, ενώ για την Ελλη, την οποία δεν γνώριζα, έχω να πω μια φράση: είμαι ενθουσιασμένος μαζί της».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, έκανε γνωστές και τις προθέσεις του για το ύφος που θα κρατήσει στην κριτική του. «Δεν θα είμαι καλός κριτής. Θα λέω τη γνώμη μου όποια κι αν είναι αυτή». Η Ελλη Κοκκίνου, η οποία αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί και πέρυσι, πρόταση από την παραγωγή του σόου, εξήγησε ότι το «YFSF» είναι για εκείνη οικογενειακή υπόθεση.

«Το συγκεκριμένο παιχνίδι το βλέπαμε οικογενειακώς με τη μητέρα μου και τον γιο μου», είπε ενώ στην ερώτηση αν θα έπαιρνε μέρος στο τηλεοπτικό φαινόμενο των ημερών, απάντησε: «Δεν θα συμμετείχα στο Survivor πρώτον, γιατί δεν μπορώ να είμαι μακριά από τον γιο μου για 4 μήνες και δεύτερον, γιατί δεν αντέχω την πείνα. Στη ζωή μου έχω στερηθεί το φαγητό λόγω της διατροφής που κάνω κατά καιρούς, αλλά όχι να φτάσω στο σημείο να τρώω μόνο καρύδες», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved