Survivor - Κολιδά εναντίον Ντάνου: «Προσπαθούσε να μας καπελώσει και να φαίνεται πιο πολύ αυτός»
Media

Survivor - Κολιδά εναντίον Ντάνου: «Προσπαθούσε να μας καπελώσει και να φαίνεται πιο πολύ αυτός»

Η Ειρήνη Κολιδά από το Survivor βρέθηκε στα πλατό του Rodeo και μίλησε για τους λόγους που όπως και οι συμπαίκτες της, έτσι και εκείνη, ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή Ντάνο αν προτιμάτε για να πάει στην αντίπαλη ομάδα, στις αρχές του παιχνιδιού...

«Όπως ξέρετε, τρεις μέρες πριν μπούμε στο παιχνίδι ήμασταν όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στο ωράριο και γενικά να ετοιμαστεί το όλο πράγμα. Βιώσαμε λίγο ο ένας τον άλλο» είπε η Ειρήνη και πρόσθεσε: «Απλά από όλα τα παιδιά που ήμασταν εκεί, πρώτον ο Γιώργος ήταν ένα παιδί δυνατό και πολύ κοινωνικό, που θα μπορούσε να επιβιώσει με άλλους ανθρώπους που δεν είχε ήδη δει. Από ό,τι θυμάμαι είχε και γνωστό του τον Σπαλιάρα. Και επίσης είδαμε και κάποια χαρακτηριστικά στον Γιώργο που δεν μας έκαναν σαν παρέα που είχαμε γίνει.
Ήθελε να βγαίνει λίγο πιο ισχυρός από όλους τους υπόλοιπους. Προσπαθούσε να μας καπελώσει και να φαίνεται πιο πολύ αυτός σε κάποια γυρίσματα που κάναμε, σε κάποιες συζητήσεις που είχαμε που λέγαμε άραγε πως θα είναι, ήταν επιβλητικός και έδειχνε ότι αυτός ξέρει και εμείς δεν ξέρουμε. όλα αυτά συνέβησαν. Αρχικά νομίζω ότι όλοι πήραμε αυτή την απόφαση που πήραμε λόγο αυτών. Τώρα, αν ήταν σωστή ή όχι, επειδή δεν ζήσαμε μαζί του για να ξέρουμε, δεν ξέρω αν ήταν και σωστή. Δεν μπορώ να το ξέρω. Τότε όμως, εμείς είδαμε αυτό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved