«Masterclass»: O Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινά με ένα ιταλικό ντιπ φούρνου με τυριά και ψητό χοιρομέρι
Media

«Masterclass»: O Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινά με ένα ιταλικό ντιπ φούρνου με τυριά και ψητό χοιρομέρι

Συναρπαστικές συνταγές περιμένουν τους τηλεθεατές του «MASTERCLASS» με τον Βαγγέλη Δρίσκα, την Κυριακή 23 Απριλίου στις 15.00  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

O Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινά με ένα ιταλικό ντιπ φούρνου με τυριά και ψητό χοιρομέρι που μαζί με το συνοδευτικό σκορδόψωμο θα θυμίζει πίτσα. Ακολουθούν σουβλάκια από τρυφερό ψαρονέφρι σε πικάντικη μαρινάδα, και μία πρωτότυπη σαλάτα κάρυ με πολλά ινδικά αρώματα. Το επόμενο πιάτο έχει άρωμα… Μεξικού: σαλάτα με φασόλια χάντρες και αβοκάντο. Το γλυκό δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από αυτό το επεισόδιο. Ο Βαγγέλης Δρίσκας παρουσιάζει βήμα –βήμα πως παρασκευάζονται μικρά σιροπιαστά μάφινς με χαλβά και καφέ.

Και αυτή την χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, και μοιράζεται με τους τηλεθεατές συναρπαστικές γεύσεις και συνταγές για μία ζωή.

Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved