«Traction»: Η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί ραγδαία και στα αυτοκίνητα
Media

«Traction»: Η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί ραγδαία και στα αυτοκίνητα

Δείτε τι εκπλήξεις σας περιμένουν σε αυτό το «Traction».

Διανύουμε την εποχή της έξυπνης αυτοκίνησης, αφού πολλά οχήματα έχουν εξοπλιστεί πια με τεχνολογίες που παλαιότερα συναντούσαμε στους υπολογιστές ή τα αεροπλάνα. Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι διαρκής και άμεση, σε βαθμό που πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να ακολουθήσει εκτός και αν διαθέτει πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης (IQ), όπως ο Νίκος Λυγερός που προσφέρει ένα εξαιρετικά προηγμένο... κεντρικό θέμα στο Traction, ως καλεσμένος του Κώστα Στεφανή,την Κυριακή 23 Απριλίου στις 17:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

Mercedes AMG GT C Roadster

Ο Μάνος ταξιδεύει στην Αριζόνα των Η.Π.Α. για να οδηγήσει την θηριώδη Mercedes GT C Roadster των 557 ίππων σε ξεχωριστές διαδρομές και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του!

Ford Ranger

Πολύ περισσότερο από "αγροτικό", "ημιφορτηγό", "pick-up" ή και επαγγελματικό εργαλείο, το Ford Ranger εκπροσωπεί τη νέα γενιά των οχημάτων παντός εδάφους, καθώς δείχνει πώς θα διαμορφώνονται στο μέλλον τα σκληροτράχηλα 4x4, όντας ταυτόχρονα πολυτελές, ασφαλές, οικονομικό και εκπληκτικά (ιδιαίτερα ως προς τα ηλεκτρονικά) εξοπλισμένο.

Citroen C1 1.2 Puretech

Η Ινώ θεωρεί πως μπορεί να παρουσιάσει το Citroen C1, με τον βραβευμένο κινητήρα Puretech, έχοντας απαλλαγεί από τον Μάνο και τον Θωμά. Εκείνοι βέβαια είχαν άλλα, εντελώς διαφορετικά σχέδια…

Suzuki V-Strom

To Suzuki V-Strom 650 αποτέλεσε την έμπνευση για την έκδοση των 1000 κ.εκ. Τώρα η έμπνευση επιστρέφει και το V-Strom 650 ακολουθεί την αισθητική, ταυτίζεται αισθητικά με το μεγάλο αδελφό και εξ' ολοκλήρου ανανεωμένο, ανασυντάσσεται για να συνεχίσει την μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved